مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل
آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را کم کرده و مواد را با در بسته ۳۰ دقيقه بپزيد.
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- روغن آفتابگردان يا ذرت: ۴ قاشق غذاخوري
- ران يا سينه مرغ خرد کرده: ۸۰۰ گرم
- هويج خرد کرده: ۱۵۰ گرم
- تره فرنگي متوسط: ۱ عدد (خرد شده)
- سير پوست کنده: ۲ حبه
- آب جوش: ۱۵۰ ميلي ليتر
- آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
- جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
- خامه سفت: دو سوم قاشق غذاخوري
- سس خردل: ۱ قاشق غذاخوري
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه
1 - روغن را در يک تابه روي شعله متوسط داغ کرده و تکههاي مرغ را در آن سرخ کنيد (هر طرف حدود 5 دقيقه) تا روي آن طلايي شود. هنگام سرخ کردن کمي نمک اضافه کنيد، سپس مرغ را از تابه خارج کنيد.
2 - هويج و تره فرنگي را 3 دقيقه در همان تابه تفت دهيد، سپس سير را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر تفت دهيد.
3 - آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را کم کرده و مواد را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. (اگر از ران مرغ استفاده ميکنيد، به مدت پخت 15 دقيقه اضافه کنيد.)
4 - مجدداً مرغ را از تابه خارج کرده و شعله را زياد کرده و 5 دقيقه بجوشانيد تا سس غليظ شود. سپس خامه و خردل و کمي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
مرغ را به تابه برگردانده و باقي جعفري را روي آن پاشيده و با برنج، نان يا پاستا سرو کنيد.
نظر کاربران
اگه خامه نریزیم چی میشه؟