پیتزا مرغ بدون خمیر
این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه. بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده - گریل شده یا آبپز باشه و....
خوب خود این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه. بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده - گریل شده یا آبپز باشه و....
اما امروز پیتزای مرغ داریم با مرغ آبپز. که مرغشم بازیافتیه!! یعنی من هر وقت مرغ میخرم و خرد و بسته بندی می کنم اسکلت مرغ ها رو که بهش گوشت چسبیده و بال و .. رو میپزم و پاک میکنم و ازش کلی گوشت در میاد.
و این پیتزا و خیلی غذا های دیگه رو با این گوشت مرغ درست می کنم.
مواد لازم:
- مرغ آبپز ۱تا ۱/۵ پیمانه
- فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد
- کنسرو ذرت تصف پیمانه
- نمک- فلفل- آویشن به میزان لازم
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- آب ۲ قاشق غذا خوری
- آرد به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
1. حالا شما میتونید یه تکه مرغ بپزید و باهاش غذا درست کنید یا به همین روش من پیش برید.
2. بهر حال به 1 پیمانه مرغ پخته شده نیاز داریم.
3. و یکی از چیزهای مهم توی این پیتزا اینه که نیازی به خمیر درست کردن و .. نداریم و نتیجه هم عالی می شه.
3. تخم مرغهاتون رو توی یه کاسه بشکنید
۴. و نمک و فلفل و ۲ قاشق آب مخلوط کنید و کم کم بهش ارد بزنید در حدی که مثل سمنوی شل بشه ( مثل خاگینه درست کردن)
۵. حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید
۶. و مرغ و ذرت و فلفل دلمه رو روش بریزید. همه جاش یکدست بریزید و در بگذارید با حرارت کم تا هم مایع بسته بشه و بپزه و هم پنیر آب بشه.
۷. اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلو گیری کنه.
۸. پنیر که آب بشه غذاتون حاضره و می تونید سرش بدید توی یه دیس گرد و با سس کچاب تزیینش کنید.
۹. اما اگه دوست دارید که روش طلایی بشه می تونید چند دقیقه بگذاریدش توی فر و گریل رو روشن کنید. یا بگذاریدش توی ماکروفر و باز گریل رو بزنید تا روش طلایی بشه.
۱۰. اگه هیچ کدوم رو ندارید و بازم دلتون می خواد تا پنیر روش طلایی بشه یه راه حل دیگه ام داره و اون استفاده از تورچ هست. برای اون دسته از عزیزانی که نمی دونند تورچ چیه بگم که یه وسیله ارزون قیمت و ساده است که خیلی مصارف گوناگونی توی شغلهایی مثل طلا سازی و ... داره. و یکی از مصارفشم استفاده توی اشپز خونه ست. برای سوزوندن و طلایی کردن روی سوفله ها و پای و تارتها و مرنگها و ... می شه ازش استفاده کرد. میتونید مثل فندک روشنش کنید و حرارتش رو بگیرید روی غذاتون تا برشته بشه.
این پیتزا خیلی خوشمزه می شه و همونطور که میبینید انسجام خوبی ام داره و خوب برش می خوره. نسبت به خمیرهای دیگه سبکه و احساس سنگینی نمی کنید.
شما رو به درست کردن این پیتزای ساده و خوشمزه و سالم دعوت می کنم.
ارسال نظر