آشپزى بينالملل غذاى هندى
پاری کباب
در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایههای مختلف خوابانیده شده ارائه مي شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید...
- ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده : 400 گرم براي هر نوع
- ماست : 200 گرم
- سیر رنده شده : 5 حبه
- نعناع ساطوری ریز : 30 گرم
- خامه سفت : 100 گرم
- پنیر خامهای : 100 گرم
- زعفران : یک قاشق چایخوری دمکرده
- فلفل قرمز : یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : دو قاشق چایخوری
- ماسالا : یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
در این دستور 4 نوع جوجه هندی که در مایههای مختلف خوابانیده شده ارائه مي شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
1 - پاری کباب: 50 گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
2 - تیکای مرغ: 50 گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
3 - 50 گرم ماست را با 50 گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
4 - 50 گرم ماست را با زعفران دم کرده، 50 گرم پنیر خامهای، خامه و نمک را مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
«پنیر خامهای در این دستور جایگزین بالاکپنیر شده است.»
نظر کاربران
عالی بود.......