۱۹۴۵۷
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

آشپزى بين‌الملل غذاى هندى

پاری کباب

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه‌های مختلف خوابانیده شده ارائه مي شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید...

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم براي چهار نفر
  • ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده : 400 گرم براي هر نوع
  • ماست : 200 گرم
  • سیر رنده شده : 5 حبه
  • نعناع ساطوری ریز : 30 گرم
  • خامه سفت : 100 گرم
  • پنیر خامه‌ای : 100 گرم
  • زعفران : یک قاشق چایخوری دم‌کرده
  • فلفل قرمز : یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : دو قاشق چایخوری
  • ماسالا : یک قاشق غذاخوری

روش تهیه

در این دستور 4 نوع جوجه هندی که در مایه‌های مختلف خوابانیده شده ارائه مي شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

1 - پاری کباب: 50 گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2 - تیکای مرغ: 50 گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3 - 50 گرم ماست را با 50 گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4 - 50 گرم ماست را با زعفران دم کرده، 50 گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

«پنیر خامه‌ای در این دستور جایگزین بالاک‌پنیر شده است.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • farzaneh

    عالی بود.......

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج