یخمه ترش، خوراک گوشت با طعمی شیرین
گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود.
مواد لازم:
- آلو : ۲۰۰ گرم
- پر زرد آلو : ۲۰۰ گرم
- به (خرد شده) :۲ عدد
- گوشت گوسفندی : ۲۵۰ گرم
- برنج : یک پیمانه
- شکر : ۱/۲ استکان
- زردچوبه : یک قاشقق چایخوری
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.
۲. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود.
۳. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. ب
۴. عد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هستههای آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هستهها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید.
۵. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید.
نکته آشپزی:
مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه شما دارد. میتوان از شیره خرما نیز استفاده کرد.
نظر کاربران
این غذا از غذاهای قدیمی و سنتی اصفهانه، با آلوی زرد و مرغ و برنج پخته میشه ،شبیه شله میشه، چون خود آلوی زرد ترش و شیرینه غذای ترش و شیرین میشه
لطفا بدون اطلاع دستورات غذایی اشتباه اونم غذای سنتی و خیلی قدیمی یک شهر رو نگذازید
در ضمن رنگش هم زرد رنگ هستش نه قهوه ای
پاسخ ها
این الان کجاش تناقض داشت؟؟؟؟؟؟