ساندویچ بیف
ساندویچ بیف با سس ترش و شیرین خانگی
برترین ها:
مواد لازم برای بیف
- راسته گوساله برای هر نفر ۱۰۰ گرم
- نان باگت سبوس دار
- پیازچه و پیاز قرمز
- کاهو، جعفری
- گوجه فرنگی
- روغن زیتون
روش تهیه بیف:
100 تا 150 گرم راسته گوساله را ترجیحا تا پخت مدیوم بدون روغن در تابه (تابه گریل) گریل کنید. هر طرف گوشت حدودا 2 دقیقه احتیاج دارد فقط کمی نمک قبل از آخرین مرحله به گوشت اضافه کنید. به گوشت چند دقیقه ای استراحت بدهید تا آب گوشت به تمام قسمت های گوشت برگردد.
از نان باگت سبوس دار استفاده می کنیم. پیاز و جعفری را در قسمت پایین نان میریزیم. کاهو و تکه های گوجه فرنگی و پیاز قرمز چیده می شود از بیف برش های بلند تهیه شده و روی سبزیجات چیده می شود. در آخر سس ترش و شیرین و روغن زیتون کامل روی گوشت ریخته شود. اگر مایل هستید کنار ساندویچ، سس، ماست یا مایونز کم چرب سرو کنید.
مواد لازم برای سس
- سس گوجه فرنگی
- سیر
- آب پرتقال
- فلفل قرمز یا فلفل تند
- روغن زیتون
- نمک و فلفل
روش تهیه سس:
در یک تابه با دمای ملایم تکه های گوجه فرنگی پوست کنده یا کنسرو گوجه فرنگی را همراه با روغن زیتون و تکه های درشت سیر (اسلاید شده) سرخ کنید. هر نوع تندی که دوست دارید یعنی فلفل قرمز یا فلفل سبز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. در آخر آب پرتقال و اگر شکر قهوه ای در دسترس بود به تابه اضافه کنید. برای مزه ترشی از سرکه اضافه کنید. در آخر برای به نتیجه ایده آل رسیدن باید بعد از چیدن سس، هر سه مزه را احساس کنید.
پ
ارسال نظر