۱۹۳۸۵
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

سوپ لبو با میگو

در زمانی که سوپ مشغول جوش خوردن است، میگو را که در آب نارنج و نمک و فلفل قرمز خوابانده شده به سیخ چوبی می‌زنیم تا در تابه گریل با روغن خیلی کم به مدت یک دقیقه گریل شود.

سوپ لبو با میگو

سوپ لبو با میگو

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • چغندر : ۴ عدد بزرگ
  • پیاز : ۲ عدد بزرگ
  • ساقه کرفس : ۲۰۰ گرم
  • برنج قهوه‌ای : دو قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه : ۱۰۰ گرم
  • سیر : ۴ حبه
  • لیموترش یا نارنج : ۲ عدد
  • عصاره مرغ : یک کاسه
  • سس سویا : ۲ قاشق غذاخوری
  • کاری : ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
  • جعفری : ۱۰۰ گرم
  • سس پستو : یک قاشق غذاخوری
  • میگو : ۴ سیخ
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • فلفل قرمز : به قدری که تندی را حس کنید


سوپ لبو با میگو

مرحله اول

ادویه کاری، زنجبیل رنده شده، در قابلمه از قبل گرم شده با روغن زیتون سرخ شود.

از اینکه متن این قسمت از دستور غذایی شبیه گزارش‌های جواد خیابانی شد تعجب نکنید! حالا، سیر و پیاز اضافه می‌کنیم.

به خاطر داشته باشید که شما باید در پخت این غذا، حوصله (به میزان منطقی) و عشق داشته باشید. از همین رو، عکس اول، از مرحله دوم برداشته شده است. زمانی که رنگ قرمز (به نشانه عشق) به غذا غالب شده است...

این مرحله، مرحله پایه درست کردن یک سوپ لذیذ است و شما سرخ کردن را تا رنگ نزدیک به قهوه ای ادامه بدهید.

سوپ لبو با میگو

مرحله دوم

حالا با یک خمیر قهوه ای رنگ مرحله دوم را شروع می‌کنیم.

دست‌تان را به سمت گاز برده و شعله را بالا ببرید. حالا تکه‌های چغندر را اضافه کنید.

تکه‌های چغندر با دمای زیاد سرخ شود تا از شیرینی چغندر کاسته شود و مزه کبابی به سوپ اضافه شود.

سپس ساقه کرفس خیلی خرد شده به چغندر اضافه شود و این مایه با رب گوجه فرنگی به سرخ کردن ادامه دهد. (یا دهید!)

رنگ قرمز مایه سوپ در این مرحله به طور کامل در می‌آید و آنگاه است که شیرینی چغندر هم به رحمت خدا رفته است. این یک مرحله کاملا کلیدی است.

سوپ لبو با میگو

مرحله سوم

عرق را از روی پیشانی‌تان خشک کنید. سمت راست شما (یا سمت چپ‌تان چه فرقی می‌کند) یک کاسه آب مرغ قرار دارد که باید آن را به سوپ اضافه کنید. در مرحله بعد نوبت برنج قهوه‌ای است که به اندازه ۲ قاشق به این سوپ اضافه می‌شود.

سوپ بعد از ۱۰ دقیقه آماده میکس شدن توسط میکسر دستی است تا موس بنفش رنگ یکنواختی داشته باشیم.

قبل از سرو سوپ فلفل و نمک مورد نیاز اضافه شود.

شک نداریم با مزه کردن اولین قاشق از خودتان راضی خواهید بود.

سوپ لبو با میگو

مرحله چهارم

در زمانی که سوپ مشغول جوش خوردن است، میگو را که در آب نارنج و نمک و فلفل قرمز خوابانده شده به سیخ چوبی می‌زنیم تا در تابه گریل با روغن خیلی کم به مدت یک دقیقه گریل شود.

میگو را زیاد حرارت ندهید و زیاد روی گاز نگه ندارید. این موجود نجیب دریایی خیلی زودتر از انتظار طبیعی ما ایرانی‌ها آماده خوردن می‌شود.

حالا نوبت سرو غذاست.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج