دسر سيب و خامه
کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوانها تقسیم کنید.سپس به وسیله قلممو روی کیکهای اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید..
- کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد
- کمپوت سیب: یک عدد
- خامه فرم گرفته: 350 گرم
روش تهيه:
۱ - کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوانها تقسیم کنید.
۲ - سپس به وسیله قلممو روی کیکهای اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.
۳ - در ادامه مقداری خامه داخل لیوانها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوانها پر کنید.
۴ - با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
ارسال نظر