دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توتفرنگي
تركيب پرتقال و توتفرنگي از هر لحاظ جذاب، دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكيتان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست ميآيد.
برترین ها: تركيب پرتقال و توتفرنگي از هر لحاظ جذاب، دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكيتان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست ميآيد. توتفرنگي طعمي شيرين و ملايم دارد و پرتقال ملس است و هر دو سرشار از ويتامين ث، يعني ضدسرماخوردگي. در ضمن اين دو ميوه عطري خوش دارند. با اين حال هيچ كدام به ديگري غالب نميشود و در كنار هم عطري جديد و شامهنواز به دست ميدهد.
مواد لازم خمیر:
- آرد: 250 گرم
- كره سرد: 125 گرم
- شكر: 50 گرم
- نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- آب يخ: دو قاشق سوپخوري
- پنير خامهاي: ۳۰۰ گرم
- شكر: ۳ قاشق سوپخوري
- وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
- خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
- توت فرنگي: به ميزان لازم
۱ - آرد و نمك و شكر را در مخلوطكن بريزيد، كره را اضافه كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. بعد از آن زرده تخم مرغ و آب يخ را هم اضافه كنيد.
۲ - پس از شكل گرفتن، مواد را داخل كيسه فريزر در يخچال به مدت ۳۰ دقيقه استراحت دهيد، سپس روي سطح آرد پاشيشده خمير را باز كرده و كف قالب پهن كنيد.
۳ - روي خمير را چنگال بزنيد و به مدت ۱۵ دقيقه در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد.
۴ -پس از خنك شدن از مواد مياني پر كنيد و توت فرنگيها را روي مواد بچينيد.
روش تهيه مواد مياني:
۱ - پنير خامهاي و شكر را همراه وانيل بزنيد تا حالت كرم پيدا كند.
۲ - خامه فرم گرفته را به مواد قبلي اضافه كنيد تا يك دست شود.
۳ - حالا كرم شما آماده پهن كردن و مصرف است.
مواد لازم كيك اسفنجي شكلاتي:
- تخممرغ: 6عدد
- شكر: 150گرم
- پودر كاكائو: 20گرم
- آبجوش: یک چهارم پيمانه
- بیكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- مواد لازم کرم پرتقال
- خامه فرم گرفته: 500 گرم
- ژلاتين: 8ورق
- پرتقال: 2 عدد
- زرده تخممرغ: 6عدد
- شكر: 200 گرم
- اسانس پرتقال: چند قطره
- شير: نيم ليتر
- رنگ نارنجي: به ميزان لازم
- پودر كاكائو: 2 قاشق سوپخوري
1- زرده و سفيده تخممرغ را از هم جدا كنيد.
2- شكر را همراه زرده تخممرغ و وانيل كمي بزنيد و سپس آب جوش را اضافه كنيد و دوباره به وسيله همزن بزنيد.
3- سفيدهها را در ظرف جداگانه بزنيد تا پف كند و بعد به آرامي به زرده اضافه كنيد.
4- بیكينگپودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده و به تدريج به مواد قبلي بيفزاييد.
5- حالا مواد را داخل سيني فر 40×30 كه با كاغذ روغني پوشيده شده بريزيد و در فر با حرارت 220 درجه سانتيگراد را به مدت 10 دقيقه بپزيد.
6- بعد از خنك شدن كيك را از وسط نصف كرده و با آب پرتقال مرطوب كنيد.
7- حالا اول از كرم پرتقال روي نيمي از كيك پهن كنيد و بعد نيم ديگر كيك اسفنجي را روي كرم پرتقال قرار دهيد.
8- در اين مرحله از كرم شكلاتي روي كيك اسفنجي بريزيد.
9- در آخرين مرحله از كرم پرتقال روي كرم شكلات پهن كرده و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر شما آماده شود.
روش تهيه كرم:
1- ابتدا پوست دو عدد پرتقال را با رنده ريز رنده كرده و سپس آب پرتقال را بگيريد و كنار بگذاريد.
2- ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد خيس كرده، وقتي نرم شدند از آب خارج كنيد و داخل ظرف ريخته، همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب و يكدست شود.
3- زردههاي تخممرغ را به همراه شكر آنقدر بزنيد تا پف كند.
4- اسانس و پوست پرتقال رنده شده را به مواد زرده اضافه كنيد.
5- وقتي همه را با هم مخلوط كرديد مايع را به همراه شير داخل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا به جوش آيد. مطمئن شوي كه زرده تخممرغ پختهاند.
6- مايع را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا خنك شود.
7- خامه فرم گرفته را داخل كاسه همزن بزنيد.
8- مايع زرده را آرامآرام اضافه كرده و با درجه كند همزن بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود.
9- يكچهارم از مواد را برداشته كنار بگذاريد و به آن سه قاشق سوپخوري پودر كاكائو اضافه كنيد و به بقيه كرم رنگ نارنجي را هم اضافه كنيد.
10- مواد كرمي را داخل يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد و قابل پهن كردن روي كيك اسفنجي شود.
مواد لازم
- شكر: يك پيمانه
- خامه: يك پيمانه
- آب پرتقال: يك پيمانه
- پنير خامهاي: 450 گرم
- آرد ذرت 4 قاشق سوپخوري
- تخم مرغ: 4 عدد
- پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
- مواد لازم رويه:
- آرد ذرت اضافي: 2 قاشق سوپخوري
- آب پرتقال: يك پيمانه
- رنگ نارنجی خوراكي: به ميزان لازم
- اسانس پرتقال: به میزان لازم
1 - كف قالب بيست سانتيمتري را كاغذ روغني پهن كنيد.
2 - داخل كاسه همزن پنير خامهاي، شكر و خامه را به وسيله همزن برقي بزنيد تا يكدست شود. تخممرغها را يكييكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
3 - در اين مرحله آب پرتغال، آرد ذرت و پوست پرتقال رندهشده را كمكم اضافه كنيد و همزن را كنار بگذاريد.
4 - مواد آماده را داخل قالب ريخته، كف و اطراف قالب را به وسيله فويل بپوشانيد و به مدت 35 دقيقه داخل ظرف آب طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد.
5 - بعد از پخت چيزكيك، فر را خاموش كرده و در فر را باز بگذاريد و اجازه دهيد چيز كيك در فر خنك شود، سپس آن را بيرون آورده و به مدت 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
6 - مواد رويه را، روي چيزكيك پهن كرده و مجددا داخل يخچال قرار دهيد. سپس از قالب خارج كرده و نوش جان كنيد.
روش تهيه مواد رويه:
آرد ذرت اضافي را همراه با آب پرتغال روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به شكل فرني درآيد. در صورت دلخواه رنگ را اضافه كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود و كرم خنك شده را روي دسر بريزيد.
مواد لازم
- بيسكوييت پودر شده: 200 گرم
- كره آب شده: 80 گرم
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- ژله توت فرنگي: يك بسته
- شكر: 150 گرم
- آب پرتقال: 200 ميلي ليتر
- پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
- آب ليموترش: يك قاشق سوپخوري
- پنير خامهاي: 150 گرم
- خامه فرم گرفته: 150 گرم
- پودر ژلاتين: يك و نيم قاشق چايخوري
- توت فرنگي:به ميزان لازم
1 - بیسکوییت را با کره آب شده و دارچین مخلوط کرده و کف لیوان بریزید تا کره نرم شده و ببندد.
2 - شكر را همراه پنير خامهاي مخلوط كرده و هم بزنيد. 160 میلی لیتر از آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به همراه آب ليموترش اضافه كنيد.
3 - پودر ژلاتين را روي 60 ميلي ليتر از آب پرتقال ريخته و به روش بن ماري ذوب كنيد.
4 - پس از خنك شدن به بقيه مواد اضافه كنيد.
5 - خامه فرم گرفته را به مواد بيفزاييد و در لیوانها بريزيد، سپس داخل يخچال بگذاريد.
6 - ژله توت فرنگي را طبق دستور آماده كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا حالت سفيده تخم مرغ پيدا كند.
7 - سپس روي دسر پهن كرده و با توت فرنگي روي دسر را تزئين كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
ارسال نظر