يك پذيرايى ساده با بــروشتــا
این پیش غذای ساده ایتالیایی، طرفداران بیشماری در سراسر جهان پیدا کرده است. کم هزینه است، به سرعت آماده می شود و رنگ و شکل زیبای آن زینتبخش سفره است. اگر کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید و ۲ دقیقه گریل کنید تا پنیر آب شود، طعم جدید به دست خواهید آورد.
- گوجهفرنگي متوسط نگيني: 4 عدد
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- ريحان ساطوري: 30 گرم
- نان باگت: 6 ورقه
- سير نصف كرده: 2 حبه
- روغن زيتون: 6 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1 - گوجهفرنگي و ريحان را در يك كاسه با هم مخلوط كرده و نيمي از روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
2 - روغن باقيمانده را با قلم مو روي نانها ماليده و نانها را سه، چهار دقيقه گريل كنيد تا برشته شود، سپس نيمههاي سير را روي يك طرف نانها بماليد.
3 - مايه گوجهفرنگي و ريحان را با قاشق روي نانها ريخته و سرو كنيد.
فوت آشپزي
مواد روی نان را حداقل ۱۰ دقيقه در دمای آشپزخانه كنار بگذاريد تا طعمها با هم مخلوط شود.
ارسال نظر