خوراک اسفناج با فيلهی مرغ
يک حلقه فيله آماده شده داخل ظرف بگذاريد، روي آن را مقداري پنير فيلافيلا ريخته و مقداري اسفناج هم روي پنير بگذاريد و با مواد اين کار را چندبار ديگر تکرار كرده تا دو طبقه شود....
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر:
- اسفناج پخته شده : ۲۰۰ گرم
- پياز متوسط : ۱ عدد
- فيلهي مرغ : ۴ عدد
- سير :۱ حبه
- خردل : ۱ قاشق غذاخوري
- پياز کوچک رنده شده : ۱ عدد
- پنيرفيلافيلاي رندهشده : به ميزان لازم
- روغن زيتون، نمک و فلفل : به ميزان لازم
- گوجهفرنگي براي تزيين
طرز تهیه :
ابتدا فيلههاي مرغ را با پياز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده، داخل ظرفي در بسته قرار دهيد و سه تا چهار ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند. پياز متوسط را ريز خرد کرده، يک حبه سير را له کرده و به همراه روغن زيتون تفت دهيد تا پياز سبک شود. اسفناج را به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا سرخ شود. فيلههاي مرغ را از يک طرف به دور خودش پيچيده و دور تا دور آن را با نخ ببنديد که به هنگام سرخ شدن باز نشوند. سپس آنها را با حرارت زياد در تابه چدني استيک كنيد.
يک حلقه فيله آماده شده داخل ظرف بگذاريد، روي آن را مقداري پنير فيلافيلا ريخته و مقداري اسفناج هم روي پنير بگذاريد و با مواد اين کار را چندبار ديگر تکرار كرده تا دو طبقه شود.
در انتها با گوجهفرنگي و فلفل غذا را تزيين كنيد.
ارسال نظر