خورش بهاریِ چاغاله بادام
یک خورش دیگر بهاری که میخواهیم به شما معرفی کرده وطرز پخت آن را به شما آموزش دهیم ؛ خورش نعنا جعفری و چاغاله بادام است. میدانید که در فصل بهار چاغاله بادام فراوان است ؛پس فرصت را از دست ندهید و یک خورش خوشمزه برای خود وخانواده تان تهیه کنید.
مواد لازم :
- گوشت: نیم کیلو
- چاغاله بادام : نیم تا یک کیلو
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- نعنا جعفری : نیم کیلو
- نمک وفلفل وزرد چوبه : به میزان لازم
- آبغوره یا آبلیمو : به دلخواه
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این غذا اول پیازها را خلالی خرد كرده و درون روغن سرخ كنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن كشیده شود.
۲. حالا مقداری چاغاله بادام را كه خوب شسته و دم آنها را گرفتهاید داخل خورش بریزید و كمی تفت دهید.
۳. مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه كرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرامآرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شستوشو و خشكشدن، خرد كرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نكند.
۴. وقتی كه گوشت خورش نیمپز شد، سبزیهای سرخ شده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده كنید.
نظر کاربران
تروخدا چاقاله كيلو خدا تومن و حروم نكنين فوق العاده بدمزه است اگر هم هوس كردين همون خورش كنگر و يا كرفس را درست كنيد كه مثل همينه هزار درجه بهتر البته، چاقاله ها رو هم جدا نوش جان كنين ، نعمت خدا را حرام نكنين ، درست كردم كه ميگما !!