کلم پلو، پلویی ساده و خوشمزه
گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.
مواد لازم:
- کلم خرد شده : یک کیلو
- برنج : یک کیلو
- گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم
- ریحان : ۴۰۰ گرم
- ترخان : ۲۵۰ گرم
- جعفری : ۲۰۰ گرم
- پیاز : ۲ عدد
- زعفران : ۳ قاشق
- روغن : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.
۲. کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.
۳. برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت ریحان، جعفری و ترخان خرد شده را اضافه کرده مانند سبزی پلو آبکش می کنیم.
۴. روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و کوفته ریزها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.
نظر کاربران
وای من دیوونه ی کلم پلو شیرازی ام با اینکه خودمم شیرازیم، وای که یه کلم پلو خوشمزه با سالاد شیرازی چه حالی میده و می چسبه ... شما ها هم حتما کلم پلو شیرازی رو امتحان کنین... کلم پلو پلو شیرازی رو با کلم قنبید که اصلش واسه قم هست رو هم میشه طبخ کرد