ترشی بندری
بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.
مواد لازم:
- آب گوجه : ۳ لیتر یا گوجه فرنگی : ۵ کیلوگرم
- بادمجان : یک کیلوگرم
- گل کلم : ۵۰۰ گرم
- هویج : ۵۰۰ گرم
- کرفس : ۲۰۰ گرم
- خیار : ۲۰۰ گرم
- سیر : ۱۰۰ گرم
- فلفل تند : ۱۰۰ گرم
- ادویه کاری : ۲ قاشق غذاخوری
- گشنیز : ۲ قاشق غذاخوری
- گلپر : یک قاشق غذاخوری
- سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.
۲. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.
۳. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.
۴. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .
۵. بعد از ۱۰ روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.
ارسال نظر