۱۹۲۷۱۹
۵۰۲۶
۵۰۲۶
پ

ترشی بندری

بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

سایت چاشنیک:

مواد لازم:

  • آب گوجه : ۳ لیتر یا گوجه فرنگی : ۵ کیلوگرم
  • بادمجان : یک کیلوگرم
  • گل کلم : ۵۰۰ گرم
  • هویج : ۵۰۰ گرم
  • کرفس : ۲۰۰ گرم
  • خیار : ۲۰۰ گرم
  • سیر : ۱۰۰ گرم
  • فلفل تند : ۱۰۰ گرم
  • ادویه کاری : ۲ قاشق غذاخوری
  • گشنیز : ۲ قاشق غذاخوری
  • گلپر : یک قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • سرکه : به میزان لازم

ترشی بندری

طرز تهیه:

۱. بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

۲. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.

۳. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.

۴. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .

۵. بعد از ۱۰ روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج