آشنایی با روش تهیه ترشی پیاز
این پیاز ترشیها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورندهای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه سیب استفاده میکنیم. شما میتوانید تنها از یک ماده اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شدهایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد.
مواد لازم:
- پیاز قرمز: ۲ عدد متوسط (نصف شده و باریک حلقه شده)
- چوب دارچین: ۲ عدد
- میخک: ۶ عدد (درسته)
- دانه فلفل قرمز: کمی (له شده)
- سرکه سیب: يك فنجان - ۲۴۰ میلیلیتر
- آب لیمو: نصف فنجان - ۱۲۰ میلیلیتر (تازه)
- شکر: ۱/۴ تا ۱/۲ فنجان - ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
- نمک: يك قاشق سوپخوری
این پیاز ترشیها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورندهای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه سیب استفاده میکنیم. شما میتوانید تنها از یک ماده اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شدهایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد.
در اضافه کردن ادویهها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است. ما از چوب دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز استفاده میکنیم. شما میتوانید اصلاً از هیچ کدام استفاده نکنید یا از مواد زیر ترکیب دلخواه را انتخاب کنید: چوب دارچین، میخک درسته، دانه فلفل له شده، سیر درسته، بادیان، برگ بو، دانه خردل؛ زنجبیل تازه ورقه شده، تخم رازیانه، تخم گشنیز یا تخم زیره.
آنچه باید بدانید:
با مواد این دستور آشپزی ۳ فنجان ترشی درست میشود که مقدار زیادی است. ما از این ترشی در کنار همه چیز استفاده میکنیم برای همین مقدار زیادی درست میکنیم. شما میتوانید مقدار مواد را نصف کنید.
طرز تهیه:
۱. پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا ۱۰ بشمارید سپس آبکش کنید. پیازها را در بطری شیشهای یا یک کاسه بریزید.
۲. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغندان کوچک روی حرارت متوسط ۳ تا ۵ دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود.
۳. سرکه، آب لیمو، ۱/۴ فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس يك تا ۲ دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیازها بریزید.
۴. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس میتوانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر