طرز تهیه سالاد انار و اسفناج
طعمی ترش شیرین با طراوت و تازگی برگ های آبدار اسفناج سالادی که میتواند جایگزین وعده غذایی سالم و سبکی باشد.
مواد لازم:
- اسفناج .... 750 گرم
- قارچ .... 6 -7 عدد
- سیب زرد یا گلابی .... 2 عدد
- پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه .... 100 گرم
- انار .... 1 عدد
- لیمو ترش .... 1 عدد
- سرکه بالزامیک .... 3 ق غ
- روغن زیتون .... 9 ق غ
- نمک و فلفل
- خامه .... 3 ق غ
- نعنا خشک .... 2 ق م
طرز تهیه:
۱ - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
۲ - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
۳ - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
۴ - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
نکات :
۱ - میتوانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما میدهد .
۲ - میتوانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .
۳ - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه میشود .
۴ - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .
ارسال نظر