کته تره با ماهی تیلاپیا
ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرفهای تکنفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
- تره: 500 گرم
- قرص استاک گوشت: یک عدد
- کره: 50 گرم
- ماهی تیلاپیا: یک کیلو
- کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم
- ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
- آرد سفید: به میزان لازم
- خامه: 250 گرم
- پودرسیر: نصف قاشق چایخوری
- پودرگردو: به میزان دلخواه
روش تهیه:
۲. گر بخواهیم داخل قالبهای تکنفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم.
۳. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعمدار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم.
۴. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه میریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.
ارسال نظر