نیگری عید
ابتدا برنج را خوب میشوییم و دو ساعت خیس میکنیم. سپس همراه سه پیمانه آب داخل قابلمه یا پلوپز ریخته و اجازه میدهیم تا آب برنج کاملا کشیده شود، چند دقیقه مانده به اتمام آب، سبزیها را اضافه میکنیم و هم میزنیم و درصورت تمایل کمی نمک به پلو اضافه میکنیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- برنج مخصوص سوشی: دو پیمانه، معادل 400 گرم
- تره ریزشده: 100 گرم
- شوید ریزشده: 100 گرم
- سیر رندهشده: دو حبه
- آب: سه پیمانه معادل 600 میلیلیتر
- نمک: یک قاشق چایخوری
- سرکه سفید: دو قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- آب: 200 میلیلیتر
- ماهی سالمون دودی: به میزان لازم
1. ابتدا برنج را خوب میشوییم و دو ساعت خیس میکنیم. سپس همراه سه پیمانه آب داخل قابلمه یا پلوپز ریخته و اجازه میدهیم تا آب برنج کاملا کشیده شود، چند دقیقه مانده به اتمام آب، سبزیها را اضافه میکنیم و هم میزنیم و درصورت تمایل کمی نمک به پلو اضافه میکنیم.
2. برنج را 10 تا 12 دقیقه دم میکنیم تا جایی که کاملا دانهها نرم شده و تهدیگ نبندد. از پلو داخل دست کوفتههایی بیضیشکل درست میکنیم یا از قالب نیگری برای فرم دادن برنج استفاده میکنیم.
3. روی هر تکه برنج، سالمون دودی قرار داده و درصورتی که نخواهیم از ماهی خام استفاده کنیم روی ماهی ترچ (کوره دستی) میگیریم تا ماهی پخته شود. در عکس روی سالمونها را با تکههای کوچک ورق طلا تزئین کردهام. این نیز ایدهای جدید برای سرو سبزیپلو ماهی عید است.
ارسال نظر