موس سمنو
ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و درصورت تمایل یکدوم قاشق چایخوری وانیل آنقدر میزنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کشدار شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- زرده تخممرغ: چهار عدد
- شکر: ۱۵۰ گرم
- خامه فرمگرفته: ۲۰۰ گرم
- سمنو: ۴۰۰ گرم
- ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
- آب سرد: یکسوم لیوان
روش تهیه:
1. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و درصورت تمایل یکدوم قاشق چایخوری وانیل آنقدر میزنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کشدار شوند.
2. برای این کار بهتر است ظرفی را که داخل آن تخممرغها را هم میزنیم استیل بوده و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار دهیم تا زردهها کاملا حالت خامی خود را از دست بدهند.
3. در این مرحله با لیسک، سمنو و خامه فرمگرفته را با زردههای تخممرغ مخلوط میکنیم و ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آبجوش قرار میدهیم تا کاملا ذوب شود سپس ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را دوباره با لیسک خوب مخلوط میکنیم و داخل قالب یا قالبهای کوچک موردنظر میریزیم.
4. بهتر است موس را حتما یک شب داخل یخچال قرار دهیم و در آخر آن را داخل قالب سیلیکونی بریزیم پس از این مدت موس را از قالب خارج کرده و با هرچیزی میتوانیم آن را تزئین کنیم.
5. من در این عکس برای تزئین از اسپری (ول وی) مخصوص تزئین روی دسر استفاده کردهام.
ارسال نظر