۱۸۸۵۵۱
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

موس سمنو

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل آنقدر می‌زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش‌دار شوند.

موس سمنو
مجله زندگی ایده آل:

موس سمنو

مواد لازم:

  • زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • خامه فرم‌گرفته: ۲۰۰ گرم
  • سمنو: ۴۰۰ گرم
  • ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
  • آب سرد: یک‌سوم لیوان

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل آنقدر می‌زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش‌دار شوند.

2. برای این کار بهتر است ظرفی را که داخل آن تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنیم استیل بوده و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار دهیم تا زرده‌ها کاملا حالت خامی خود را از دست بدهند.

3. در این مرحله با لیسک، سمنو و خامه فرم‌گرفته را با زرده‌های تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم و ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب‌جوش قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب شود سپس ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را دوباره با لیسک خوب مخلوط می‌کنیم و داخل قالب یا قالب‌های کوچک موردنظر می‌ریزیم.

4. بهتر است موس را حتما یک شب داخل یخچال قرار دهیم و در آخر آن را داخل قالب سیلیکونی بریزیم پس از این مدت موس را از قالب خارج کرده و با هرچیزی می‌توانیم آن را تزئین کنیم.

5. من در این عکس برای تزئین از اسپری (ول وی) مخصوص تزئین روی دسر استفاده کرده‌ام.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج