طعم غوره در آبگوشت یعنی تجربه به یادماندنی
سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید و گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
- وعده غذایی: ناهار شام
- زمان پخت : ۱۸۰ دقیقه
- نوع غذا: خوراک ایرانی
- زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ :
- پیاز : یک عدد
- گوشت گوسفندی : یک کیلوگرم
- نمک و زردچوبه : به میزان لازم
- نخود : یک و نیم پیمانه
- برنج : 4 قاشق غذاخوری
- سبزی آش : 500 گرم
- بادمجان : 3 عدد
- غوره : 2 قاشق غذاخوری
- آب غوره : 2 قاشق غذاخوری
- عصاره غوره : یک پیمانه
طرز تهیه:
۱- سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.
۲- گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
۳- نخود، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.
۴- وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا بادمجانها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.
۵- اگر خواستید آش ترشتر باشد، آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
۶- هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره، غوره را بپزید و از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.
ارسال نظر