۱۸۶۷۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين

در يك ماهي‌تابه مقداري روغن زيتون ريخته و فلفل‌ را به آن اضافه كنيد. پنير چدار را داخل آن ريخته و هم بزنيد، سريع از روي حرارت برداشته و درظرف بريزيد. با يك قاشق گود روي پنير را كمي گود كرده و روغن زيتون همراه با فلفل قرمز بريزيد و كنار غذا سرو كنيد...

گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين

گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين

برترین ها:

مواد لازم گوشت بره
  • گوشت بره: ۸ تكه با استخوان
  • جوزهندي: براي رنده‌كردن
  • زيره سبز: يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر فلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
  • آويشن خشك شده: يك قاشق چاي‌خوري
  • ليمو: يك عدد


مواد لازم معجون انار
  • قالب كوچك يخ: به ميزان لازم
  • نعنا تازه: چند برگ
  • انار: يك عدد
  • آب معدني: يك بطري
  • ليمو:‌ يك‌دوم


مواد لازم هاريسا
  • خمير نان: به تعداد
  • آويشن: يك قاشق غذاخوري
  • ماست طبيعي: ۲۵۰ گرم
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل قرمز: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • ليمو: يك‌دوم
  • جعفري: براي تزئين


مواد لازم براي تزئينات
  • پنير مرغوب (پنير چدار): 60 گرم
  • فلفل قرمز: 8 قاشق مرباخوري


ادويه
  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه


برای شروع

تمام لوازم آشپزي خود را آماده كرده و كنار بگذاريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. يك ماهي‌تابه بزرگ را روي حرارت متوسط قرار دهيد، فر را در دماي ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد و بعد شروع كنيد.

گوشت بره مغزپخت

تكه‌هاي گوشت را روي كاغذ روغني روي يك تخته چوبي قرار دهيد و آن‌ها را با چاقو به قسمت‌هاي مساوي تقسيم كنيد. تقسيم‌بندي‌تان طوري باشد كه براي خوردن آسان و راحت بتوانيد آن را تزئين كنيد. به سرعت روي تكه‌هاي گوشت را با چاقو برش‌هاي سطحي بدهيد تا كاملا مغزپخت شود و بعد نصفي از جوزهندي را روي آن رنده كنيد و زيره را همراه با پودرفلفل و آويشن روي ۲ طرف آن بپاشيد تا كاملا به خورد گوشت برود و در مرحله بعد، ماهي‌تابه را با كمي روغن چرب كرده و گوشت‌ها را در ماهي‌تابه قرار دهيد تا سرخ شود. مرتبا گوشت‌ها را اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملا يك رنگ و پخته شود. پس از ۵ دقيقه گوشت‌ها را از ماهي‌تابه درآورده و درون سيني فر قرار دهيد و آن را در طبقه بالاي فر به مدت ۱۵‌دقيقه در حرارت ملايم قرار دهيد. پس از اين‌كه گوشت‌ها آماده شدند آن را درون ظرفي كه مي‌خواهيد سرو كنيد، قرار دهيد.

معجون انار و نعنا

يك پارچ شيشه‌اي را تا نصفه با قالب‌هاي مكعبي يخ پر كنيد. نعناها را شسته و برگ‌ها را با چاقو خرد كنيد و درون پارچ بريزيد. ليمو را برش زده و آب آن را روي يخ‌ها بچكانيد. انارها را دان كرده و درون مخلوط‌كن بريزيد و آب آن را بگيريد و صافي را روي پارچ گذاشته و انارها را از آن رد كنيد. مي‌توانيد مقداري آب انار آماده به معجون اضافه كنيد تا خوشمزه‌تر شود. در آخر آب معدني را به آن اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي آن را هم بزنيد. معجون شما آماده است.

هاريسا

نان‌ها را روي يك تخته قرار دهيد، كمي روغن زيتون روي آن‌ها بپاشيد و بعد آويشن را همراه با نمك و فلفل قرمز روي نان‌ها بپاشيد و لايه نازك ديگر نان را روي آن قرار دهيد و به هم فشار دهيد تا يكي شود. يك كاغذ روغني را پهن كرده و نان‌ها را روي هم گذاشته و كاغذ را حالت بقچه‌اي دور آن بپيچيد و درون فر با حرارت كم قرار دهيد. ماست را در يك كاسه بريزيد. پس از گذشت چند دقيقه، نان‌ها را از درون فر بيرون بياوريد و روي آن روغن زيتون و ليموترش تازه بچكانيد تا مزه‌دار شود، جعفري‌ها را شسته و براي سرو آماده كنيد و كنار بشقاب كنار ظرف ماست قرار دهيد.

براي تزئين

در يك ماهي‌تابه مقداري روغن زيتون ريخته و فلفل‌ را به آن اضافه كنيد. پنير چدار را داخل آن ريخته و هم بزنيد، سريع از روي حرارت برداشته و درظرف بريزيد. با يك قاشق گود روي پنير را كمي گود كرده و روغن زيتون همراه با فلفل قرمز بريزيد و كنار غذا سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج