نکاتی برای داشتن یک سیخ کباب عالی و خوشمزه
به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سهتا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه.
۱_ دوسوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.
۲_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سهتا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه.
۳_ حسابی ورز بدید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن بگذارید تو یخچال.
۴_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ بشه.
۵_ اگر سیخهایتان نو هستند یکبار خالی بگذارید روی آتش.
۶_ برای سیخ کشیدن گوشت کنار دستتان کاسهی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشه اینکار کمک میکنه که گوشت به سیخ بچسبه.
۷_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشتو بگیره و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداری کنید.
۸_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشه ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب میشه.
۹_ به اندازهی یک پرتغال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ رو خوب بچسبانید.
ارسال نظر