سالاد ذرت؛ خیلی ساده مخصوص رژیمی ها
ذرت ها رو با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل میگیریم تا رنگش تقریبا قهوه ای بشه و میچرخونیم تا کلش روی حرارت آماده بشه.
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
- ذرت ۸ عدد (بوته ذرت یا بلال)
- گوجه فرنگی ۶ عدد (خرد شده)
- خیار ۲ عدد (بدون پوست و خرد شده)
- پیازچه ۲ عدد (خرد شده)
- فلفل دلمه ای ۱ عدد (سبز، بدون هسته و خرد شده)
- فلفل سبز ۱ عدد (بدون هسته و خرد شده)
- گشنیز ۱/۴ فنجان (خرد شده)
- سرکه ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. گریل یا منقل رو از قبل گرم میکنیم.
۲. ذرت ها رو با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل میگیریم تا رنگش تقریبا قهوه ای بشه و میچرخونیم تا کلش روی حرارت آماده بشه.
۳. سپس اجازه میدیم تا خنک بشه و وقتی به حدی خنک شد که بتونیم تو دستمون نگهش داریم، دونه های ذرت رو از بلال جدا میکنیم.
۴. ذرت، گوجه، خیار، پیازچه، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، گشنیز، سرکه و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.
۵. قبل از سرو حداقل ۲ ساعت تو یخچال میذاریم و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم و به دمای اتاق رسید سرو میکنیم.
ارسال نظر