۱۸۲۹۹۹
۱ نظر
۵۰۴۴
۱ نظر
۵۰۴۴
پ

باقلوای قجری

باقلوا، نوستالژی زندگی شاهان قاجار

این باقلوا همان‌طور که از اسمش پیداست از آشپزی قجری گرفته شده است. تهیه این باقلوا مانند باقلواهای دیگر است ولی چیزی که آن را متمایز می‌کند مغزهای آن است.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: این باقلوا همان‌طور که از اسمش پیداست از آشپزی قجری گرفته شده است. تهیه این باقلوا مانند باقلواهای دیگر است ولی چیزی که آن را متمایز می‌کند مغزهای آن است. این باقلواها دارای چهار مغز مهم است که شکل و مزه این باقلوا را شاهانه می‌کند.

باقلوای قجری

مواد لازم:

  • شیر
  • شکر
  • آب
  • آرد
  • بکینگ‌پودر
  • کارامل
  • مغزهای لازم: پسته، گردو، بادام، فندق

روش تهیه:

1. خمیر به دست آمده از آرد و شیر که با روغن مایع مخلوط شده را به همراه کمی بکینگ‌پودر ورز می‌دهیم تا خمیری لطیف به دست آوریم.

2. این خمیر را چند دقیقه در فضای اتاق قرار دهید سپس آن را برای پخت آماده کنید. مغزهای تست‌شده را همراه سس کارامل روی آن ریخته، باقلوا را به شکل‌های مختلفی که می‌خواهید دربیاورید و آن را در درجه حرارت مناسب قرار دهید.

3. شربت به دست آمده از شکر و آب را در آخر روی باقلوا بریزید و با نوشیدن یک فنجان قهوه،‌ سرو این باقلوای شاهانه را کامل کنید. این باقلوا نوستالژی زندگی شاهان قاجار و هیجانات نوشیدن قهوه قجری را در ذهن‌مان زنده می‌کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • z

    عاااااالیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج