باقلوای قجری
باقلوا، نوستالژی زندگی شاهان قاجار
این باقلوا همانطور که از اسمش پیداست از آشپزی قجری گرفته شده است. تهیه این باقلوا مانند باقلواهای دیگر است ولی چیزی که آن را متمایز میکند مغزهای آن است.
مجله زندگی ایده آل: این باقلوا همانطور که از اسمش پیداست از آشپزی قجری گرفته شده است. تهیه این باقلوا مانند باقلواهای دیگر است ولی چیزی که آن را متمایز میکند مغزهای آن است. این باقلواها دارای چهار مغز مهم است که شکل و مزه این باقلوا را شاهانه میکند.
مواد لازم:
- شیر
- شکر
- آب
- آرد
- بکینگپودر
- کارامل
- مغزهای لازم: پسته، گردو، بادام، فندق
روش تهیه:
1. خمیر به دست آمده از آرد و شیر که با روغن مایع مخلوط شده را به همراه کمی بکینگپودر ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آوریم.
2. این خمیر را چند دقیقه در فضای اتاق قرار دهید سپس آن را برای پخت آماده کنید. مغزهای تستشده را همراه سس کارامل روی آن ریخته، باقلوا را به شکلهای مختلفی که میخواهید دربیاورید و آن را در درجه حرارت مناسب قرار دهید.
3. شربت به دست آمده از شکر و آب را در آخر روی باقلوا بریزید و با نوشیدن یک فنجان قهوه، سرو این باقلوای شاهانه را کامل کنید. این باقلوا نوستالژی زندگی شاهان قاجار و هیجانات نوشیدن قهوه قجری را در ذهنمان زنده میکند.
نظر کاربران
عاااااالیه