طرز تهیه پودینگ پرتقال خونی
می توانید به جای آب پرتقال خونی، آب نارنگی و یا آب پرتقال شیرین استفاده کنید، در آن صورت به دلیل شیرین بودن میوه، شکر را تا ۲ ق سوپ خوری می توانید تقلیل دهید.
مواد اولیه :
برای ۲ نفر
- کره ۱ ق غذاخوری
- وانیل ۱ ق چایخوری
- نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری
- شکر ۶ ق غذاخوری
- عسل ۱ ق غذاخوری
- آب پرتقال خونی ۲ لیوان
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این دسر خوشمزه و ساده، نشاسته را در آ پرتقال بریزید و هم بزنید تا در آن حل شود. حالا بر روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید.شکر را اضافه می کنیم.
۲. اگر نشاسته گلوله گلوله شد، با قاشق به دیواره ظرف خود فشار دهید تا باز شود.
۳. به قدری هم بزنید تا مواد به شکل ماست چکیده روان تبدیل شوند وقتی به این مرحله رسید، وانیل و کره را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. حالا عسل را اضافه کرده و هم می زنیم. توجه کنید دیگر شعله خاموش است.
۴. در ظرفی که در نظر گرفتید دسر را ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و خنک شود.
نکات
۱. می توانید به جای آب پرتقال خونی، آب نارنگی و یا آب پرتقال شیرین استفاده کنید، در آن صورت به دلیل شیرین بودن میوه، شکر را تا ۲ ق سوپ خوری می توانید تقلیل دهید.
۲. یک ساعت برای خنک شدن و گرفتن دسر در یخچال کافی است.
ارسال نظر