خوشمزه و غنی
و این بار اسفناج وارد می شود
ایرانی ها هنوز به استفاده از اسفناج در سالاد عادت ندارند، اما اگر فقط یک بار آن را امتحان کنید عاشقش خواهید شد.
اسفناج به عنوان پایه اصلی این سالاد، طعم متفاوتی به آن می دهد.
اگر طعم اسفناج برای شما چندان خوشایند نیست، تخم مرغ سرشار از پروتئین می تواند طعم سالاد را برای شما هیجان انگیزتر کند.
بانمک بودن عجیب این پنیر در سالاد اسفناج حتما توجه شما را جلب خواهد کرد.
این سالاد گستره متفاوتی از طعم های گوناگون دارد به همین خاطر کمی سرکه ترش و شیرین بالزامیک مزه این سالاد را کامل می کند
اگر دوست دارید می توانید به جای پنیرپارمزان از پنیرهای دیگری استفاده کنید؛ مثلا:
- فتا
- گودا
- پنیر فرانسوی (بلوچیز)
- پنیر پیتزا
باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir
ارسال نظر