۱۸۲۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

خوشمزه و غنی

و این بار اسفناج وارد می شود

ایرانی ها هنوز به استفاده از اسفناج در سالاد عادت ندارند، اما اگر فقط یک بار آن را امتحان کنید عاشقش خواهید شد.

و این بار اسفناج وارد می شود

و این بار اسفناج وارد می شود

استارت با اسفناج

اسفناج به عنوان پایه اصلی این سالاد، طعم متفاوتی به آن می دهد.


مزه ماجرا تخم مرغ پخته (سفت شده)

اگر طعم اسفناج برای شما چندان خوشایند نیست، تخم مرغ سرشار از پروتئین می تواند طعم سالاد را برای شما هیجان انگیزتر کند.


افزودنی باحال پنیر پارمزان

بانمک بودن عجیب این پنیر در سالاد اسفناج حتما توجه شما را جلب خواهد کرد.


و بالاخره آخر داستان سرکه بالزامیک

این سالاد گستره متفاوتی از طعم های گوناگون دارد به همین خاطر کمی سرکه ترش و شیرین بالزامیک مزه این سالاد را کامل می کند


از ذهنتان کمک بگیرید

اگر دوست دارید می توانید به جای پنیرپارمزان از پنیرهای دیگری استفاده کنید؛ مثلا:

  • فتا
و این بار اسفناج وارد می شود
  • گودا
و این بار اسفناج وارد می شود
  • پنیر فرانسوی (بلوچیز)
و این بار اسفناج وارد می شود
  • پنیر پیتزا
و این بار اسفناج وارد می شود

باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج