سالاد اسفناج با بال دودی
برگهای اسفناج را پاک کرده و تمیز میشوییم. ورقههای پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف میکنیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- بال دودی وکیوم شده: یک بسته
- اسفناج: ۵۰۰ گرم
- پنیر ورقهای گودا یا چدار: حدود ۱۰ ورق
- رب انار: دو قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری
- آب: سه قاشق غذاخوری
- سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته
- روغن زیتون:۱۰۰ میلیلیتر
- مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته
- ذرت در صورت تمایل: یک قوطی
روش تهیه:
1. برگهای اسفناج را پاک کرده و تمیز میشوییم. ورقههای پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف میکنیم.
2. چهار تا پنج برگ اسفناج را کنار هم قرار داده یک ورق پنیر روی آن میگذاریم و همه اینها را با هم لوله میکنیم.
3. در انتها میتوانیم برای اینکه لولهها بهراحتی باز نشوند دورتادور آن را با یک تره یا پیازچه گره بزنیم. بالهای کبابی را از داخل بسته باز کرده به همراه لولههای اسفناج و پنیر آماده شده داخل یک ظرف به شکل زیبا تزئین میکنیم.
4. روی آن را ذرت یا مغز تخمه آفتابگردان به دلخواه ریخته سپس کنار میگذاریم و سس را آماده میکنیم.
5. رب انار، آب، سرکه، روغن زیتون و سبزی سالاد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند؛ احتیاج به همزدن زیادی دارد تا سس یکدست و مطلوبی به دست آید سپس سس را روی مواد میدهیم و سرو میکنیم.
ارسال نظر