ناپلئون تره و پیازچه
ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر میگذاریم. اطراف آن را صاف و منظم میبریم و اضافات آن را هم گوشه سینی میگذاریم تا بپزد.
مجله زندگی ایده آل:
موادلازم:
- خمیر هزارلا: ۱۰۰ گرم
- تره خرد شده: ۵۰ گرم
- پیازچه ریز شده: ۵۰ گرم
- سیبزمینی پخته شده: ۳۰۰ گرم
- لوبیاچیتی پخته شده: ۲۰۰ گرم
- سس مایونز: نصف لیوان
- خردل: نصف لیوان
- سس کاری: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- ریحان تازه یا خشک: دو قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه: سه قاشق غذاخوری
- خیارشور ریز شده: ۱۵۰ گرم
روش تهیه:
1. ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر میگذاریم. اطراف آن را صاف و منظم میبریم و اضافات آن را هم گوشه سینی میگذاریم تا بپزد.
2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینیها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و نانها را میپزیم.
3. در این فاصله تمامی مواد دیگر را داخل کاسهای گود با هم مخلوط میکنیم، روی سالاد حاصل را کشیده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال میگذاریم. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نانها کل مواد را روی یکی از بیسکویتها گذاشته بیسکویت دوم را روی آن قرار میدهیم.
4. روی آن را کاملا با خردل یا مایونز پوشانده و اضافات خمیر را که درکنار سینی پخته بودیم خرد کرده و روی آن میپاشیم. درنهایت با تخم خرفه و بادام هندی این کیک را تزئین میکنیم.
5. کیک ناپلئون تره و پیازچه برای انواع مصارف چه صبحانه یا میانوعده یا شام سبک و مناسب برای پذیرایی است.
ارسال نظر