بورک اسفناج
ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ میکنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
مجله زندگی ایده آل:
موادلازم:
- اسفناج پخته شده: ۷۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده: یک عدد
- پنیر فیلافیلا: ۲۵۰ گرم
- پودر پنیرپارمزان:۵۰ گرم
- پنیر بوترگیزه: ۱۰۰ گرم
- خمیر یوفکای مخصوص غذا: یک بسته
- زرده تخممرغ: یک عدد
- زعفران: مقداری
- کنجد: برای تزئین
روش تهیه:
1. ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ میکنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
2. مواد را سه قسمت کرده و خمیر یوفکای بزرگ انتخاب کرده هر قسمت از مواد را روی خمیر یوفکا پخش کرده خمیر را لوله میکنیم و بهصورت چیندار داخل ظرف موردنظر قرار میدهیم.
3. لولهها را پشتسر هم دور یکدیگر میپیچیم تا ظرف پر شود. روی خمیر را با زرده تخممرغ و زعفران تزئین کرده و کنجد میپاشیم.
4. بورک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و میپزیم.
5. بورک را به شکل داغ یا سرد برای صبحانه، عصرانه یا شام سبک سرو میکنیم.
ارسال نظر