مرغ فاجيتاز اندلسي
براي پخت مرغ فاجيتاز از تابههاي رژيمي استفاده كنيد، چون مرغ شما را خطدار ميكند. همچنين ميتوانيد از تابههاي بزرگي كه براي پخت غذاهاي چيني مورد استفاده قرار ميگيرند، استفاده كنيد.
برترین ها: براي پخت مرغ فاجيتاز از تابههاي رژيمي استفاده كنيد، چون مرغ شما را خطدار ميكند. همچنين ميتوانيد از تابههاي بزرگي كه براي پخت غذاهاي چيني مورد استفاده قرار ميگيرند، استفاده كنيد. اين تابه باعث ميشود تا غذا به كف ظرف نچسبد و نسوزد. البته من پيشنهاد ميكنم روغن زيتون فراوان مصرف كنيد ولي براي اينكه غذاي شما درخشان و خوشمزهتر شود از ميزان كمي روغن استفاده كنيد.
مرغ فاجيتاز
- پياز متوسط و قرمز: يك عدد
- فيله مرغ: به اندازه ۲ نفر
- پودر فلفل دودي: يك قاشق چايخوري
- زيره سبز: به ميزان كم
- ليمو: ۲ عدد
- فلفل دلمهاي: ۲عدد
مواد لازم ادويهها
- نمك دريايي
- فلفل سياه
- روغن زيتون
براي سرو
- نان پاپريكا
- ماست پرچرب
- سس ترش
سس سالسا
- فلفل قرمز چيلي: يكدوم
- گوجه ريز رسيده: 15 عدد
- گشنيز: يك دسته كوچك
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- ليمو: يك عدد
- روغن زيتون: به ميزان لازم
برای شروع
ابتدا تابه را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد، فلفل دلمهايها را با چاقو برش بزنيد و به صورت عمودي خرد كنيد، بعد پياز را شسته و پوست كنده و در تابه خرد كنيد. فيلهها را مانند فلفل دلمهاي برش بزنيد تا با هم يك شكل باشند. در آخر تمام موادي كه خرد كردهايد را درون يك كاسه بريزيد و پودر فلفل را روي مواد بپاشيد و كمي روغن زيتون همراه با نمك، فلفل و ميزان مشخصي زيره سبز همراه با آب ليمو ترش تازه را به آن اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا مواد با هم تركيب شوند و به مدت 10 دقيقه درون يخچال قرار دهيد، پس از 10 دقيقه ظرف را از يخچال بيرون آورده و مواد را درون تابه بريزيد و با كمك يك انبر آن را هم بزنيد تا 2 طرف مرغ پخته شود به مدت 6 تا 8 دقيقه مرغ فاجيتاز را روي حرارت زياد قرار دهيد تا مرغها طلايي شوند.
سس سالسا
در ظرف ديگر فلفل چيلي را با چاقو ريز كرده و گوجهفرنگيها را برش بزنيد و گشنيز خرد شده را به آن اضافه كنيد.
نمك را همراه با فلفل سياه و روغن زيتون روي آن بريزيد و با يك قاشق مخلوط كنيد، مزه آن را بچشيد تا چيزي كم نداشته باشد و تندي لذتبخشي به غذا بدهد. در آخر ليمو ترش را برش بزنيد و در كنار سس قرار دهيد.
براي سرو
نان پاپريكا را درون مايكروفر داغ كنيد.
كنار غذا يك كاسه ماست به همراه سسهاي خوشمزه قرار دهيد (سس كچاپ، سس خردل، سسهاي تند و...) و از غذا لذت ببريد.
ارسال نظر