پودینگ انار، چه خوشرنگ چه خوشمزه!
برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.
مواد اولیه:
- نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری
- خامه: ۱۵۰گرم (فرم گرفته شده)
- آب انار: ۲ پیمانه
- پودر قند: ۳ چهارم پیمانه
- شیر: ۲ قاشق غذاخوری
- ژلاتین:۲ ورق
- پنیر خامهای: ۱۰۰گرم (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
۲. پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
۳. مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
۴. ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
نكته:
*برای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.
ارسال نظر