۱۷۹۲۲۹
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

این ساندویچ با بقیه ساندویچ ها فرق داره!

ابتدا سینه‌های مرغ را به شکل خلالی خرد کرده به همراه ادویه و زعفران با حرارت زیاد سرخ کنید تا استیکی شود، می‌توانید بعد از سرخ شدن کمی پودر پیاز به فیله‌ها نیز اضافه کنید.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

ساندویچ باز

موادلازم:

  • نان سیب‌زمینی: یک عدد
  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پیازچه ریز شده: یک‌سوم لیوان
  • جعفری ریز شده: یک‌سوم لیوان
  • پنیر پیتزای رنده شده: نصف لیوان
  • سس سالسا: سه قاشق غذاخوری
  • سس خردل: دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، ادویه کاری و زعفران خشک: به میزان لازم

روش تهيه:

1. ابتدا سینه‌های مرغ را به شکل خلالی خرد کرده به همراه ادویه و زعفران با حرارت زیاد سرخ کنید تا استیکی شود، می‌توانید بعد از سرخ شدن کمی پودر پیاز به فیله‌ها نیز اضافه کنید.

2. پیازچه،‌ جعفری، پنیرپیتزا و سس‌ها را اضافه کنید، همه مواد را به هم می‌زنید و از روی حرارت برمی‌دارید.

3. اسنک رویه نان سیب‌زمینی را همانند عکس هشت برش کرده و داخل آن را کمی خالی می‌کنید. مواد را داخل نان پر کرده و به مدت 10 دقیقه داخل فر می‌گذارید تا طعم مواد به خرد نان برود. می‌توانید قبل از پر کردن مواد داخل نان کف نان چند ورقه پنیر گودا قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • fatemeh

    معلومه که خیلی خوش مزه س
    دلم خواست همین الان
    نون سیب زمینی دیگه چیه ؟ از کجا بخرم ؟ من که جایی ندیدم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج