این ساندویچ با بقیه ساندویچ ها فرق داره!
ابتدا سینههای مرغ را به شکل خلالی خرد کرده به همراه ادویه و زعفران با حرارت زیاد سرخ کنید تا استیکی شود، میتوانید بعد از سرخ شدن کمی پودر پیاز به فیلهها نیز اضافه کنید.
مجله زندگی ایده آل:
موادلازم:
- نان سیبزمینی: یک عدد
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- پیازچه ریز شده: یکسوم لیوان
- جعفری ریز شده: یکسوم لیوان
- پنیر پیتزای رنده شده: نصف لیوان
- سس سالسا: سه قاشق غذاخوری
- سس خردل: دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، ادویه کاری و زعفران خشک: به میزان لازم
روش تهيه:
1. ابتدا سینههای مرغ را به شکل خلالی خرد کرده به همراه ادویه و زعفران با حرارت زیاد سرخ کنید تا استیکی شود، میتوانید بعد از سرخ شدن کمی پودر پیاز به فیلهها نیز اضافه کنید.
2. پیازچه، جعفری، پنیرپیتزا و سسها را اضافه کنید، همه مواد را به هم میزنید و از روی حرارت برمیدارید.
3. اسنک رویه نان سیبزمینی را همانند عکس هشت برش کرده و داخل آن را کمی خالی میکنید. مواد را داخل نان پر کرده و به مدت 10 دقیقه داخل فر میگذارید تا طعم مواد به خرد نان برود. میتوانید قبل از پر کردن مواد داخل نان کف نان چند ورقه پنیر گودا قرار دهید.
نظر کاربران
معلومه که خیلی خوش مزه س
دلم خواست همین الان
نون سیب زمینی دیگه چیه ؟ از کجا بخرم ؟ من که جایی ندیدم