رولت مرغ و اسفناج
ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم ميكنيم، بدون استخوان كرده و فيلههاي آن را نيز جدا ميكنيم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم براي ۲نفر:
- سينه يك مرغ كامل
- اسفناج
- ژامبون
- پياز ريز شده يك عدد كوچك
- روغن زيتون كمي براي داخل تابه
- زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم
روش تهيه:
1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم ميكنيم، بدون استخوان كرده و فيلههاي آن را نيز جدا ميكنيم.
2. هر سينه را نيز از عرض به دو قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب ميكوبيم. تكههاي مرغ را با زعفران، آبليمو، نمك و فلفل مزهدار كرده و ميگذاريم تا يك ساعت بماند. در اين فاصله مواد مياني را آماده ميكنيم.
3. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با دو قاشق روغن زيتون تفت ميدهيم. وقتي سبك شد، اسفناج را اضافه كرده؛ به مواد نمك و فلفل ميزنيم و همه را با هم تفت ميدهيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود.
4. از مواد ميانی لای تکههای مرغ گذاشته و آنها را رول كرده و با نخ ميپيچيم. تابهاي چدني را داغ كرده و رول را در آن با حرارت بسيار زياد استيك کرده و نخ آن را باز ميكنيم.
5. فيله گوساله را نيز كوبيده و طعمدار ميكنيم. رول آماده شده را داخل آن پيچيده و دوباره با نخ ميپيچيم و استيك ميكنيم. نخ را باز كرده و استيك را برش ميدهيم و سرو ميكنيم.
ارسال نظر