مينی برگر، غذای بند انگشتی
ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط كرده و ورز ميدهيم تا جايي كه مايه يکدستي حاصل شود.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم دسته اول:
- گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
- آرد سوخاري: ۵۰ گرم
- پياز رنده شده: يك عدد
- فلفل دلمهاي ساطوري شده: نصف يك عدد
- كاري زرد: يكدوم قاشق چايخوري
- تخممرغ: يك عدد
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
مواد لازم دسته دوم:
- هويج پخته: دو عدد
- تره: يك دسته كوچك
- پنير لبنه: 200 گرم
- پودر پنير پارمزان: 30 گرم
- ادويه كاري: يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
۱. ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط كرده و ورز ميدهيم تا جايي كه مايه يکدستي حاصل شود. از مايه گلولههايي به اندازه يك گردو درست كرده روي آن را كمي فشرده ميكنيم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور کرده و سرخ ميكنيم.
۲. هويج پخته شده را له ميكنيم، تره را ريز خرد كرده و ژلاتين را روي آب سرد ميپاشيم و روي بخار آب ذوب میکنیم.
۳. تمامي مواد دسته دوم را با هم مخلوط ميكنيم، داخل قالبهاي كوچك كه از قبل چرب كردهايم ميريزيم و شش ساعت در يخچال ميگذاريم.
۴. كرم هويج و تره را روي برگرها برگردانده و اردور را سرو ميكنيم.
ارسال نظر