۱۷۹۱۶۸
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

مينی برگر، غذای بند انگشتی

ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم تا جايي كه مايه يکدستي حاصل شود.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

مينی برگر با كرم

مواد لازم دسته اول:

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • آرد سوخاري: ۵۰ گرم
  • پياز رنده شده: يك عدد
  • فلفل دلمه‌‌اي ساطوري شده: نصف يك عدد
  • كاري زرد: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • زردچوبه: يك قاشق غذاخوري

مواد لازم دسته دوم:

  • هويج پخته: دو عدد
  • تره: يك دسته كوچك
  • پنير لبنه: 200 گرم
  • پودر پنير پارمزان: 30 گرم
  • ادويه كاري: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

۱. ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم تا جايي كه مايه يکدستي حاصل شود. از مايه گلوله‌هايي به اندازه يك گردو درست كرده روي آن را كمي فشرده مي‌كنيم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور کرده و سرخ مي‌كنيم.

۲. هويج پخته شده را له مي‌كنيم، تره را ريز خرد كرده و ژلاتين را روي آب سرد مي‌پاشيم و روي بخار آب ذوب می‌کنیم.

۳. تمامي مواد دسته دوم را با هم مخلوط مي‌كنيم، داخل قالب‌هاي كوچك كه از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و شش ساعت در يخچال مي‌گذاريم.

۴. كرم هويج و تره را روي برگر‌ها برگردانده و اردور را سرو مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج