طرز تهیه جوجه کباب تابهای
ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را كامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده ریخته و ۳ قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میكنیم مقداری زعفران آب كرده و روی آن میریزیم.
مواد اولیه :
- مرغ (مخصوص جوجه كباب) مرغ نیم كیلو
- روغن زیتون ۳قاشق سوپخوری
- زیتون (برای تزیین) به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
- آبلیمو به میزان لازم
- پیاز ۲عدد
طرز تهیه:
۱. ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را كامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده ریخته و ۳قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میكنیم مقداری زعفران آب كرده و روی آن میریزیم و مواد را داخل ظرف در بسته ای به مدت حداقل ۳ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
۲. داخل تابه ای نچسب و در دار روغن زیتون را گرم کرده و جوجهکبابها را داخل آن میریزیم ، در ظرف را گذاشته هر ۱۰ دقیقه یکبار جوجه ها را پشت و رو میكنیم تا زمانی که آب جوجهکباب کشیده شود و به روغن بیفتد، در این مرحله نمک و دانههای زیتون را به غذا اضافه میکنیم و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
نكات:
۱)اگر دوست دارید به جای روغن زیتون از كره استفاده كنید.
۲)بهتر است جوجه ها را از شب داخل یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
۳)اگر دوست دارید افزودنیهای دیگری مثل برگ بو،فلفل دلمه ای، سیر و... را هم به جوجه ها اضافه كنید.
۴)این نوع جوجه را بهتر است با كره و نان سرو كنید.
ارسال نظر