این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است!
اين بار براي شما دستور پخت بيسكويتي را آوردهايم كه احتياجي به تخم مرغ ندارد و در واقع اگر با كره گياهي درست شود يك انتخاب مناسب براي گياهخواران است.
مجله سیب سبز: اين بار براي شما دستور پخت بيسكويتي را آوردهايم كه احتياجي به تخم مرغ ندارد و در واقع اگر با كره گياهي درست شود يك انتخاب مناسب براي گياهخواران است.
اين بيسكويت به صورت سنتي با شكلات ذوب شده تزئين ميشود كه براي اين منظور ۲۰۰ گرم شكلات چيپسي يا تختهاي را داخل مايكروفر يا روي بخار آب ذوب كنيد و بعد بيسكويتهاي سرد شده را در شكلات زده و سپس سرو كنيد.
مواد لازم:
- آرد: ۲۲۵ گرم
- آرد ذرت: ۷۵ گرم
- كره نرم شده: ۲۵۰ گرم
- پودر قند:۶۰ گرم
- رنده پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوري
- آب پرتقال: يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
1. فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد. كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد. كره را به همراه پودر قند هم بزنيد تا نرم و لطيف شود.
2. آردها، پوست پرتقال و آب پرتقال را به كره اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند، يادتان باشد از هم زدن بيش از اندازه مواد بپرهيزيد چون بيسكويت به روغن ميافتد. به اندازهاي هم بزنيد كه آرد با كره مخلوط شود.
3. در يك قيف قنادي، ماسوره شكوفه بگذاريد و داخل قيف را با مواد بيسكويت پر كنيد و بعد به صورت ساده و به اندازه يك انگشت روي كاغذ روغني از مواد بيسكويت بريزيد. سيني را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه بيسكويتها را بپزيد، بعد آنها را از فر درآورده و بگذاريد سرد شوند، در انتها سر بيسكويتها را در شكلات ذوب شده بزنيد و با رنده پوست پرتقال روي آنها را تزئين كنيد.
ارسال نظر