طرز تهیه كاپ كيك ليمويي
كاپ كيكها يا كيكهاي فنجاني به كيكهايي گفته ميشود كه بهصورت تكنفره پخته و سرو ميشوند.
مجله سیب سبز: براي روي كاپ كيكها ميتوانيد از انواع كرمها يا خامه فرم گرفته استفاده كنيد. كاپ كيكي كه برايتان درنظر گرفتهايم بهخاطر وجود رنده پوست ليمو و آبليمو مزه بينظيري دارد، فقط فراموش نكنيد هنگامي كه ميخواهيد پوست ليمو را رنده كنيد، خيلي خوب آن را با آب و اسكاچ بشوييد تا موم يا پارافين روي سطح ليمو باقي نمانده باشد.
مواد لازم:
- آرد: يكونيم پيمانه
- كره ذوب شده: ۱۱۵ گرم
- شكر: يك پيمانه
- تخممرغ بزرگ: سه عدد
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
- بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
- آبليموي تازه: ۴ قاشق غذاخوري
- رنده پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري
- شير: نيم پيمانه
طرز تهیه:
1. فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسولهاي كاغذي را بچينيد. آرد و بيكينگ پودر را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد.
2. در كاسه همزن، كره ذوب شده را با شكر خوب هم بزنيد تا نرم و لطيف شود، حالا تخممرغها را يكييكي و با فاصله به مواد اضافه كنيد، يعني اولين تخممرغ را در مايه كيك بريزيد و همزن را روشن كنيد وقتي خوب به خورد مواد رفت، بههمين صورت دومين تخممرغ و بعد سومين تخممرغ را اضافه كنيد.
3. وانيل، رنده پوست ليمو و آبليمو را بعد از آخرين تخممرغ داخل مواد كيك بريزيد. در انتها آرد مخلوط شده و شير را هم اضافه كنيد، با قاشق كمي هم بزنيد، مواد كيك نباید سفت و نه شل باشد.
4. سهچهارم از كپسولهاي كاغذي كاپ كيك را با مواد كيك پر كنيد و سيني كاپ كيك را به مدت 18 تا 20 دقيقه بپزيد.
5. كافي است براي امتحان پخته شدن، يك خلال دندان را در كيك فرو كنيد و آن تميز بيرون بيايد. بعد از پخت، بگذاريد كاپ كيكها سرد شوند و روي آنها را با خامه يا انواع كرم تزئين كنيد.
ارسال نظر