چیکن استریپس
در ظرفی کم عمق آرد، آویشن، نمک و فلفل و فلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم.
مواد لازم:
- نیمه سینه مرغ بدون پوست ۴ عدد
- آرد ۱/۲ فنجان
- آویشن خشک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- کورن فلکس دانه درشت ۶ فنجان
- کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم. مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به ۱تا۲ سانت برسد می کوبیم.
۲. ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ(نه در حدی که چکه کند!)،سپس ۲ طرف را با کورن فلکس می پوشانیم.
۳. هم میتوان درونفر پخت و هم درون روغن سرخ نمود.
۴. در صورت پخت در فر،کف سینی را با فویل می پوشانیم.روی سینه هارا کمی کره مالیده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت درون فر می گذاریم.
ارسال نظر