بلو ولوت پاپ كیك، یه آبی خوشرنگ!
ابتدا شكر، كره و پنیرخامهای را با یكدیگر مخلوط و داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده و كمی پف كنند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد: ۱۵۰ گرم
- كره: ۹۰ گرم
- شكر سفید: ۹۰گرم
- تخممرغ: دو عدد
- پنیر خامهای: ۶۰ گرم
- بادام خردشده: ۵۰ گرم
- پودر بیسكویت: ۵۰ گرم
- آب گرم: ۱۲۵ میلیلیتر (نصف لیوان)
- بیکینگپودر: یكدوم قاشق چایخوری
- وانیل: یكدوم قاشق چایخوری
- پودر كاكائو: یك قاشق چایخوری
- رنگ آبی خوراكی: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا شكر، كره و پنیرخامهای را با یكدیگر مخلوط و داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده و كمی پف كنند. سپس وانیل و تخممرغها را با بعد از 15 ثانیه اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط و یكدست شوند.
2. این كیك احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیكینگ پودر، پودر بیسكویت، بادام و پودر كاكائو مخلوط كرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میكنیم و هم میزنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه كیك ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه كند همزن هم میزنیم تا یكدست شوند.
3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ كیك ریخته و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، میپزیم. روی پاپ كیكها را میتوانیم با شكلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شكرهای رنگی تزئین كنیم.
ارسال نظر