تهیه خلال پرتقال و نارنج
چگونه تلخی پوست پرتقال را بگیریم؟
ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.
مواد اولیه :
- پوست پرتقال به میزان لازم
- گلاب به میزان لازم
- شكر به میزان لازم
- هل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.میتوانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یك گل هم با پوست پرتقال تهیه كنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی كه نیاز به تزیین دارند استفاده كنید.
۲. بعد از جدا كردن پوست آن را داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبكش كنید و یك بار دیگر داخل آب ریخته و اجازه دهید آب به جوش بیاید و پوست با آب بجوشد.بعد از جوشیدن آن را آبكش كنید.
۳. داخل ظرفی كه درپوش دارد مقداری آب سرد و كمی شكر و گلاب و به ازای هر ۲عدد پرتقال ۱دانه هل قرار دهید و پوست را داخل آن ریخته و ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید و در این مدت چند بار آب مواد را تعویض كنید و بعد آن را برای استفاده آماده كنید.
نكات:
۱) از همین روش برای تهیه پوست نارنج هم میتوان استفاده كرد.
۲) توجه داشته باشید اگر زمان بیشتری مواد را داخل آب قرار دهید عطر آنها از بین میرود.
۳) از این پوست برای تهیه انواع خورش میتوان استفاده كرد.همچنین پوست پرتقال و نارنج بوگیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد میدهند.
نظر کاربران
سلام اگه سه بار بجوشونی آبش رو خالی کنی تلخی نداره با گلاب لازم نیست طعمَ رو عوض کنین
خيلى خنگين كه مى نويسين كه شمال خورش پرتقال داره چرت و پرت مى نويسين بعدم مگر وجود داره كه آدم اين چيز ها را بخوره كه غروب جمعه دلگير نشه