سوپ کدو حلوایی، مخصوص روزهای آخر زمستان
کدو حلوایی را با پوست و سیر را در فویل در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
مواد لازم:
- کدو حلوایی .... ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط .... ۱ عدد
- سیر .... ۱ حبه
- کره .... ۱ ق غ
- استاک مرغ (آب مرغ) .... ۵۰۰ میلی لیتر
- آویشن .... ¼ ق م
- خامه .... ۲ ق غ
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱ - کدو حلوایی را با پوست و سیر را در فویل در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید .
۲ - پیاز را ریز خرد کرده در کره کمی تفت دهید سپس آویشن را اضافه میکنیم.
۳ - کدو حلوایی و سیر را از فر خارج میکنیم . پوست کدو را جدا کرده و به مواد میفزاییم .
۴ -استاک مرغ و نمک فلفل به سوپ زده و ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم سپس سوپ را با دستگاه پوره کرده و از صافی میگذرانیم .
۵ -سپس دوباره به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار داده و در آخر خامه را اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم و در ظرف مناسب سرو مینماییم.
ارسال نظر