كوفته ريزه با سس گوجهفرنگي و رزماري
يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت ميدهيم. سپس كوفتهريزهها را داخل روغن ريخته و مرتب هم ميزنيم تا همه سطح كوفتهها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوهاي درآيد. حالا كوفتهها را از تابه خارج كنيد...
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static0.bartarinha.ir/servev2/TNmNGVlNWEwY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
- روغن زيتون بكر و بودار: ۲قاشقسوپخوري
- گوشت چرخكرده بره: ۴۵۰ گرم ( بهصورت كوفتهريزه)
- پياز: ۴ عدد، كاملا خردشده
- سير: ۴ بوته، كاملا خردشده
- برگ رزماري: يك قاشق غذاخوري، ساطوريشده به علاوه مقداري برگ سالم براي تزئين غذا
- گوجهفرنگي: ۸۰۰ گرم، ساطوري شده
- ماكاروني: ۴۰۰ گرم، پختهشده
روش تهیه :
1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت ميدهيم. سپس كوفتهريزهها را داخل روغن ريخته و مرتب هم ميزنيم تا همه سطح كوفتهها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوهاي درآيد. حالا كوفتهها را از تابه خارج كنيد.
2. پيازها را در باقيمانده روغن بين 10 تا 15 دقيقه سرخكرده تا كاملا نرم شوند و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. حالا سير و رزماري را به مخلوط اضافه كرده و براي 2 دقيقه بپزيد.
3. گوجهفرنگيها را درون تابه ريخته و دوباره كوفتهريزهها را داخل آن برگردانيد. بگذاريد 10 دقيقه سس با حرارت كم بجوشد تا كمي غليظ شده و كوفتهها هم كاملا بپزند. حالا كمي ادويه دلخواه را به آن بيفزاييد. غذا حاضر است! آنرا در ظرف مناسبي گذاشته و رويش را با برگهاي رزماري تزئين كنيد و همراه با ماكاروني سر ميز ببريد. نوشجان!
نظر کاربران
با سلام
لطفا بفرمایید برگ رزماری از کجا تهیه کنیم