وج رول
با این سوشی به سفره تان تنوع دهید
ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس ميكنيم، سپس آب آن را دور ميريزيم. برنج را با ميزان آب آمده در دستور ميپزيم و وقتي آب آن كشيده شد ۱۰ تا ۱۲ دقيقه در قابلمه را حوله يا دمكنی ميپيچيم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- برنج مخصوص سوشي: يك پيمانه
- آب: يكونيم پيمانه
- سركه برنج: يكسوم پيمانه
- شكر: دو قاشق غذاخوري
- نمك: يكدوم قاشق چايخوري
- نوري (جلبك مخصوص سوشي): يك ورق
- مايونز چيلي: دو قاشق غذاخوري
- خيار: دو عدد
- فلفل دلمهاي قرمز: يك عدد
- شويد تازه (خردشده): به ميزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس ميكنيم، سپس آب آن را دور ميريزيم.
2. برنج را با ميزان آب آمده در دستور ميپزيم و وقتي آب آن كشيده شد 10 تا 12 دقيقه در قابلمه را حوله يا دمكنی ميپيچيم و اجازه ميدهيم روي حرارت ملايم دم بكشد.
3. سركه را با شكر و نمك مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم تا حل شوند و آن را روي برنج پاشيده و برنج را هم ميزنيم تا به هم نچسبد. مايونز و شويد را با برنج مخلوط ميكنيم.
4. حصير مخصوص پيچيدن سوشي را سلفون بسته و يك ورق جلبك روي آن ميگذاريم و مقداري از برنج را روي آن پهن ميكنيم.
5. فلفل دلمههای خلالي و خيارهاي نواري ميان برنج ميگذاريم و توسط حصير مواد را رول ميكنيم. رول را محكم پيچيده و براي تزئين با ورقههاي طلاي خوراکی روي آن را ميپوشانيم و توسط حصير محكم ميكنيم.
6. رول را توسط يك كارد خيلي تيز و تيغه نازك برش ميدهيم.
نظر کاربران
عالیه