كيك عسل
روش تهيه اين كيك كار بسيار سادهاي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا يكي، دو جوش بخورد.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- شكر قهوهاي: ۱۲۰ گرم
- كره: ۲۰۰ گرم
- عسل: ۲۲۵ گرم
- آرد: ۲۷۵ گرم
- تخممرغ: چهار عدد
- بيكينگ پودر: دو قاشق چايخوري
روش تهیه:
1. روش تهيه اين كيك كار بسيار سادهاي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برميداريم و كنار ميگذاريم تا كمي حرارت خود را از دست بدهد.
2. در اين مرحله تخممرغها را يكييكي اضافه ميكنيم و پس از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي مواد را خوب هم ميزنيم تا كف كنند.
3. آرد و بيكينگ پودر را داخل مايه الك ميكنيم و همه مواد را تا آخر كار با همزن برقي هم ميزنيم. مايه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتيمتري كه حتما از قبل چرب كردهايم ميريزيم و به مدت 40 تا 50 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم قرار داده و ميپزيم.
4. اين كيك را ميتوانيم همينطور ساده با چاي سرو كنيم يا اينكه لابهلاي آن را با انواع كرمهاي دلخواه پوشش داده و روي كيك را مانند تصوير با خمير فوندانت پوشش دهيم.
ارسال نظر