کیک زنجبیلی
آماده کردن این کیک کار بسیار سادهای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسهای گود که بهتر است کاسه همزن باشد میریزیم سپس میان آنها را گود کرده و تمامی مواد را داخل آرد و شکر میریزیم.

مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد: 360 گرم
- تخممرغ: 4عدد
- کره: 250 گرم
- شیر: یک لیوان
- عسل: دو قاشق سوپخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری
- شکر: 225 گرم
- پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۲. در نظر میگیریم که حتما کره به دمای محیط رسیده باشد. با همزن برقی حدود هشت دقیقه تمامی مواد را هم میزنیم؛ بهتر است پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه کاملا تند هم بزنیم.
۳. قالب گرد به قطر ۳۰ سانتیمتری را با کره توسط قلممو چرب میکنیم، مایه را داخل قالب پهن کرده و به مدت ۵۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. پس از پخت و خنک شدن مابین کیک را با کرم پاتیسیر میپوشانیم.
ارسال نظر