پاستا بروكلي ليمانژ
اين يكي از غذاهاي سريع ايتاليايي است كه از خوردن آن لذت ميبريد، بدون هيچ معطلي سيبزمينيها را شسته و برش بزنيد تا پوره سيبزميني درست كنيم، اين روش روي مزه اسپاگتي شما تاثير فوقالعادهاي ميگذارد، پس حتما امتحان كنيد.
سيبزميني: يك عدد متوسط
گلبروكلي: يك عدد
ريحان: يك دسته كوچك
پنير پارمسان: 70 گرم
اسپاگتي: ۴۰۰ گرم
مواد لازم ادويهها
نمك دريايي
فلفل سياه
روغن زيتون
براي تهيه پاستا
سيبزمينيها را شسته و پوست بكنيد، بروكلي را از ساقه جدا كنيد بهطوري كه فقط گل آن باقي بماند و بعد آن را كنار بگذاريد و بهطور مساوي آن را برش بزنيد، برگهاي ريحان را جدا كرده و بشوييد، پنير پارمسان را رنده كنيد و كنار بگذاريد.
براي پخت پاستا
يك قابلمه را آب كرده و نمك درون آن بريزيد و آن را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد تا آب جوش بيايد. بعد پاستا را همراه با بروكلي خردشده داخل آب جوش ريخته و بگذاريد تا نرم شود، بعد در يك ظرف ديگر پوره سيبزميني خود را درست كرده و كنار بگذاريد، وقت آن رسيده تا پاستا را آبكش كنيد؛ مقدار كمي از آب پاستا را نگه داريد تا در آخر روي كل مواد پاستا بريزيد. اين روشي است كه پاستا شما را متفاوت ميكند. پاستا را همراه با بروكلي درون قابلمه ريخته و همراه با روغن زيتون، كمي نمك و فلفل اضافه كنيد، برگهاي كوچك ريحان را با مواد داخل قابلمه مخلوط كرده و بگذاريد تا كمي دم بكشد، بعد براي سروكردن آن پنير پارمسان رنده شده را روي پاستا بريزيد و از خوردن آن لذت ببريد.
ارسال نظر