۱۷۴۷۷۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

پپروناتا، غذای اصلی گیاهخواران

روش تهیه این غذا هم سريع است و هم سلامت. به علاوه اين امكان وجود دارد كه به سليقه خودتان با تركيبات آن بازي كرده و مواد اوليه را كم و زياد يا جايگزين كنيد، اما يادتان باشد در اين حالت اين غذا ديگر پپروناتا نيست.

پپروناتا، غذای اصلی گیاهخواران
مجله سیب سبز: روش تهیه این غذا هم سريع است و هم سلامت. به علاوه اين امكان وجود دارد كه به سليقه خودتان با تركيبات آن بازي كرده و مواد اوليه را كم و زياد يا جايگزين كنيد، اما يادتان باشد در اين حالت اين غذا ديگر پپروناتا نيست. پپروناتا اين ويژگي را دارد كه علاوه بر سرو به عنوان يك غذاي اصلي گياه‌خواري، در قالب دورچين هم سر ميز بيايد. اين غذاي لذيذ را تهيه كرده و با نان يا برنج ميل كنيد.

پپروناتا، غذای اصلی گیاهخواران

موادلازم‌براي چهار نفر

  • روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
  • فلفل دلمه‌اي قرمز، خلالی: دو عدد
  • فلفل دلمه‌اي زرد، خلالی: دو عدد
  • فلفل دلمه‌اي سبز، خلالی: دو عدد
  • پياز بزرگ، خلالی: يك عدد
  • سير خرد شده: سه حبه
  • پودر آويشن: نصف قاشق غذاخوري
  • گوجه‌فرنگي درشت نگینی: چهار عدد
  • ريحان تازه: ۵-۶ ساقه
  • آبليمو: يك‌چهارم پيمانه
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:

1. روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را يک دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود.

2. فلفل‌ها را اضافه كرده وپنج الی شش دقيقه تفت دهيد تا كمي نرم شود، اما مواظب باشيد خيلي نپزد چون كمي تلخ مي‌شود.

3. سير را اضافه كرده و مواد را دو دقيقه ديگر تفت دهيد. كمي نمك و آويشن افزوده و گوجه را داخل تابه بريزيد. شعله را زياد كرده و پنج دقيقه همه مواد را تفت دهید.

4. تابه را از روي شعله ‌برداريد و نمك و فلفل را به غذا اضافه كنيد. برگ‌هاي ريحان را جدا كرده و بعد از اضافه كردن آبليمو، غذا را سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج