پپروناتا، غذای اصلی گیاهخواران
روش تهیه این غذا هم سريع است و هم سلامت. به علاوه اين امكان وجود دارد كه به سليقه خودتان با تركيبات آن بازي كرده و مواد اوليه را كم و زياد يا جايگزين كنيد، اما يادتان باشد در اين حالت اين غذا ديگر پپروناتا نيست.
مجله سیب سبز: روش تهیه این غذا هم سريع است و هم سلامت. به علاوه اين امكان وجود دارد كه به سليقه خودتان با تركيبات آن بازي كرده و مواد اوليه را كم و زياد يا جايگزين كنيد، اما يادتان باشد در اين حالت اين غذا ديگر پپروناتا نيست. پپروناتا اين ويژگي را دارد كه علاوه بر سرو به عنوان يك غذاي اصلي گياهخواري، در قالب دورچين هم سر ميز بيايد. اين غذاي لذيذ را تهيه كرده و با نان يا برنج ميل كنيد.
موادلازمبراي چهار نفر
- روغن مايع: يكچهارم پيمانه
- فلفل دلمهاي قرمز، خلالی: دو عدد
- فلفل دلمهاي زرد، خلالی: دو عدد
- فلفل دلمهاي سبز، خلالی: دو عدد
- پياز بزرگ، خلالی: يك عدد
- سير خرد شده: سه حبه
- پودر آويشن: نصف قاشق غذاخوري
- گوجهفرنگي درشت نگینی: چهار عدد
- ريحان تازه: ۵-۶ ساقه
- آبليمو: يكچهارم پيمانه
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1. روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را يک دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود.
2. فلفلها را اضافه كرده وپنج الی شش دقيقه تفت دهيد تا كمي نرم شود، اما مواظب باشيد خيلي نپزد چون كمي تلخ ميشود.
3. سير را اضافه كرده و مواد را دو دقيقه ديگر تفت دهيد. كمي نمك و آويشن افزوده و گوجه را داخل تابه بريزيد. شعله را زياد كرده و پنج دقيقه همه مواد را تفت دهید.
4. تابه را از روي شعله برداريد و نمك و فلفل را به غذا اضافه كنيد. برگهاي ريحان را جدا كرده و بعد از اضافه كردن آبليمو، غذا را سرو كنيد.
ارسال نظر