۱۷۴۷۶۶
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

وقتي يك روز طولاني را سپري كرده يا خسته از سر كار به خانه مي‌آييد و هوس خوردن يك غذاي متفاوت و سريع مي‌كنيد. پيشنهاد ما اين است كه اين مدل غذا را سريع در خانه تهيه كنيد تا از مضرات فست‌فود دور باشيد.

فيله ماهي تيلاپيا سوخاري
مجله سیب سبز: وقتي يك روز طولاني را سپري كرده يا خسته از سر كار به خانه مي‌آييد و هوس خوردن يك غذاي متفاوت و سريع مي‌كنيد بيشتر مواقع زنگ زدن به رستوران يا فست‌فود چاره كار است ولي پيشنهاد ما اين است كه اين مدل غذا را سريع در خانه تهيه كنيد تا از مضرات فست‌فود دور باشيد. چون علاوه بر اينكه از مواد اوليه سالم و مطمئن استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد از نحوه سرخ كردن و نوع روغن مصرفي هم اطمينان داشته باشيد.

در اين مواقع بهترين گزينه استفاده از گوشت سفيد است و از بين گوشت‌هاي سفيد، ماهي و ميگو بهترين انتخاب است. همين حالا دست به كار شويد چون غذاي شما نيم ساعت ديگر آماده است. فقط دقت داشته باشيد كه مصرف ماهي تيلاپيا را به صورت هميشگي در برنامه غذايي‌تان نگنجانيد و از ماهي‌هاي ديگر هم بهره ببريد.

دنياي شلوغ و پرمشغله امروز گاهي آدم را مجبور به انتخاب غذاهايي مي‌كند كه هم زود آماده شود و هم داراي ارزش و خواص غذايي باشد. البته اين حرف به اين معني نيست كه بايد غذاهاي سنتي را كنار گذاشت و از خوردن قورمه‌سبزي، فسنجان، قيمه و... كه نياز به زمان پخت طولاني دارند، گذشت.

فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

مواد لازم براي ۴ نفر:

  • ماهي تيلاپيا: چهار عدد
  • ليموي تازه: يك عدد بزرگ
  • آرد سفيد گندم: دو پيمانه
  • آرد سوخاري: دو پيمانه
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • سيب‌زميني بزرگ: يك عدد
  • فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم
  • شويد خشك: يك قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

روش تهیه:

1. ماهي‌ها را با آب‌ليموي تازه، نمك و فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در يك كاسه بزرگ تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و هم بزنيد. حالا هر دو طرف ماهي‌ها را ابتدا در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري بزنيد. در يك ماهيتابه بزرگ، مقداري روغن بريزيد و هر دو طرف ماهي‌ها را در آن سرخ كنيد.

2. همراه اين غذا مي‌توانيد مقداري سيب‌زميني تند برشته هم سرو كنيد. همزمان كه ماهي‌ها در حال سرخ شدن هستند، سيب‌زميني را پوست كنده و به اندازه درشت آن را خرد، سپس در مقداري آب، برش‌هاي سيب‌زميني را نيم‌پز كنيد. حالا سيب‌زميني‌هاي نيم‌پز را در سيني فر بچينيد و روي آنها كمي روغن زيتون، نمك، فلفل قرمز و شويد بپاشيد.

3. بعد سيب‌زميني‌ها را در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه بپزيد و در كنار فيله سوخاري تيلاپيا سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خودم

    برترین های عزی لطفا در مورد این ماهی تحقیقی انجام دهید و سپس طرز پخت آن را بگذارید . این ماهی عوارض قلبی و گوارشی ایجاد میکند . غذای این ماهی از پسماند فاضلاب و امثال این چیزهاست . و خوردن آن حرام است. و ارزش غذایی آن با گوشت خوک برابر است یعنی ارزشی ندارد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج