۱۷۴۷۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

ته چین های اصیل‌ ایرانی (۲)

برنج را با كمي نمك و روغن نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. بادنجان‌ها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن را داخل آب نمك سرد بگذاريد تا هم ترد شده و هم سياهي و تلخي بادنجان‏ها گرفته شود.

ته چین های اصیل‌ ایرانی (2)
مجله سیب سبز:

ته‌ديگ بادنجان و كدوی رنده‌شده

ته چین های اصیل‌ ایرانی (2)

چي لازم دارم؟

  • بادنجان رنده‌شده درشت: يك عدد
  • كدوي رنده‌شده درشت: يك عدد
  • زعفران: به مقدار لازم
  • روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري
  • پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. برنج را با كمي نمك و روغن نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. بادنجان‌ها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن را داخل آب نمك سرد بگذاريد تا هم ترد شده و هم سياهي و تلخي بادنجان‏ها گرفته شود.

2. آن را به صورت خام رنده كنيد. كدو را هم رنده كرده و در ظرف بادنجان بريزيد. كمي زعفران، پودر سير، روغن و نمك را با هم مخلوط كنيد. كف قابلمه روغن بريزيد و مواد را به آن اضافه كنيد.

3. همه برنج را روي مواد بريزيد و اجازه دهيد تا خوب دم بكشد.

فوت كوزه‌گري:

مي‌توانيد به اين مواد رنده سيب‌زميني هم اضافه كرده و طعم متفاوتي را تجربه كنيد.

ته‌ديگ آردي با طعم جوجه

ته چین های اصیل‌ ایرانی (2)

چي لازم دارم؟

  • آرد: دو قاشق غذاخوري
  • ماست: سه قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودر سير: به مقدار لازم
  • قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد
  • زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • برنج آبكش شده: سه پيمانه

چطور بپزم؟

1. برنج را نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم كنيد و كمي روغن بريزيد.

2. آرد، تخم‌مرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سير و روغن را با چند قاشق برنج آبكش كرده مخلوط كنيد. مايه به دست آمده مايه اصلي ته‌ديگ شماست.

3. در آخر برنج آبكش را روي مواد بريزيد و در مدت طولاني با حرارت ملايم دم كنيد. در صورت تمايل كمي كنجد هم مي‌توانيد كف قابلمه بپاشيد.

فوت كوزه‌گري:

قرص عصاره گوشت مرغ به اين ته‌ديگ طعم جوجه‌چيني مي‌دهد.

ته‌چين گوشت و لبو

ته چین های اصیل‌ ایرانی (2)

چي لازم دارم؟

  • ماست چكيده: یک ليوان
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • لبو: چهار الي پنج عدد متوسط
  • برنج: پنج پيمانه
  • آب لبو: نصف پيمانه
  • روغن كنجد و كره: به مقدار لازم
  • زعفران دم‌شده: به مقدار لازم
  • فيله مرغ: به تعداد نفرات
  • پياز داغ: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. لبو را بپزيد و به اندازه يك ليوان آب ته آن نگه داريد. فيله مرغ را همراه پيازداغ، زعفران، نمك و كمي كره بپزيد. برنج را نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. سه عدد تخم‌مرغ كامل، يك ليوان ماست و آب غليظ لبو، كمي روغن و نمك را با مقداري برنج مخلوط كنيد.

2. حالا يك رديف از مايه آماده شده را بريزيد و ته ظرف پخش كنيد. لبوها را درشت رنده كنيد و روي مواد بريزيد. رديف بعدي يك برنج سفيد ساده بريزيد و بعد فيله مرغ‏ها را با پيازداغ و كمي آب باقيمانده مرغ در ظرف بريزيد و مواد را روي هم فشار دهيد.

3. كمي از برنج و زعفران را براي تزئين نگه داريد. باقي‌مانده روغن را روي ظرف بريزيد و روي آن را با فويل بپوشانيد و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد. يك ساعت و نيم روي شعله ملايم بگذاريد تا خوب دم بكشد.

فوت كوزه‌گري:

لبو‌ها را رنده درشت كنيد تا رنگ و جلوه زيبايي مثل آلبالو پلو براي‌تان به وجود بياورد. اگر غذاي شيرين دوست داريد، مي‌توانيد روي مواد شكر بريزيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اعظم

    درست کردن ته چین چندان تو خانواده ها رایج نیست. خوبه که این مطلبو گذاشتین تا بکار بگیریم و بیشتر به سفره مون حال و هوای ایرانی بدیم.
    خیلی عالی بود.
    دستتون درد نکنه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج