طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره
حلوای پاستیلی بدون شکر را بدون شکر و به راحتی تهیه کنید.
همشهری انلاین :
مواد اولیه:
طرز تهیه:
۱. ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم میزنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشد و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین به آن اضافه کنید.
۲. قابلمه تفلون را روي گاز بگذارید حتما روی شعله متوسط باشد مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.
۳. وسط پخت که نصف آب آن تمام شد روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببندد البته نه اینکه خیلی سفت شود که حالت جامد بگیرد حالت نیمه مایع داشته باشد بعد یک دیس را چرب کنید مواد را به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و روي حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش شود بعد آن را بگذارید ۳ ساعت دز یخچال بماند
۴. بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدهید یا با قالب آن را به شکل مورد نظر درآوريد. میتوانید با پودر گردو یا پسته روي آن را تزيين كنيد.
نکته:
1-میشود اصلا زعفران را اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشود و رنگ زعفران اصلا مشخص نيست.
2-از هر نوع شیرهای میشود استفاده کرد.
3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتر است مقداری از آب لازم را بجوشانید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم شود.
4-میتوانید مقداری پودر آجیل مانند گردو یا بادام یا پسته هم به آن اضافه کنید.
5-رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبط است یعنی اگر از شیره تیره مانند انگور یا خرما استفاده کنید رنگش سیاه میشود و اگر از شیرههای روشن یا حتی عسل استفاده کنید رنگش روشنتر میشود.
6-میتوانید به جای آب از گلاب یا شیر استفاده کنید و به مواد حلوا 2 قاشق چایخوری پودر هل سبز هم اضافه کنید.
مواد اولیه:
- گلاب: به میزان لازم
- دارچین: به میزان لازم
- آب: 2 و نیم لیوان
- آرد: 4 قاشق غذاخوری سرپر
- روغن: 3قاشق سوپخوری
- شیره: يك لیوان
طرز تهیه:
۱. ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم میزنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشد و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین به آن اضافه کنید.
۲. قابلمه تفلون را روي گاز بگذارید حتما روی شعله متوسط باشد مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.
۳. وسط پخت که نصف آب آن تمام شد روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببندد البته نه اینکه خیلی سفت شود که حالت جامد بگیرد حالت نیمه مایع داشته باشد بعد یک دیس را چرب کنید مواد را به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و روي حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش شود بعد آن را بگذارید ۳ ساعت دز یخچال بماند
۴. بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدهید یا با قالب آن را به شکل مورد نظر درآوريد. میتوانید با پودر گردو یا پسته روي آن را تزيين كنيد.
نکته:
1-میشود اصلا زعفران را اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشود و رنگ زعفران اصلا مشخص نيست.
2-از هر نوع شیرهای میشود استفاده کرد.
3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتر است مقداری از آب لازم را بجوشانید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم شود.
4-میتوانید مقداری پودر آجیل مانند گردو یا بادام یا پسته هم به آن اضافه کنید.
5-رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبط است یعنی اگر از شیره تیره مانند انگور یا خرما استفاده کنید رنگش سیاه میشود و اگر از شیرههای روشن یا حتی عسل استفاده کنید رنگش روشنتر میشود.
6-میتوانید به جای آب از گلاب یا شیر استفاده کنید و به مواد حلوا 2 قاشق چایخوری پودر هل سبز هم اضافه کنید.
پ
نظر کاربران
باید جالب باشه
مرسی