کیش گلابی کاراملی و بلوچیز
این کیش بسیار زیبا، خیلی خوشمزه است و می توانید در عرض دو ساعت آن را درست و سرو کنید.
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه
زمان استراحت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
- خمیر آماده شیرینی
- ۳ عدد گلابی سفت و متوسط
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری شکر
- نصف پیمانه بلوچیز
- ۶ عدد تخم مرغ درشت
- دو پیمانه ماست یونانی
- یک پیمانه شیر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سفید
- ۱/۸ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
- بلوچیز خرد شده
- برگ مریمگلی
طرز تهیه
1. خمیر را در قالب قرار دهید و کنار بگذارید. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. دو عدد گلابی را به صورت مکعب های کوچک برش بزنید. بقیه گلابی ها را ورقه ای برش بزنید و کنار بگذارید.
3. یک قاشق غذاخوری کره را درون تابه بزرگ، روی حرارت ملایم آب کنید. گلابیهای مکعبی را درون تابه بریزید و 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
4. گلابی ها را درون خمیر بریزید. روی آن را با پنیر (بلوچیز) بپوشانید. یک قاشق غذاخوری کره را در تابه آب کنید. اسلایس های گلابی را داخل تابه بچینید. آنها را 3 تا 4 دقیقه بپزید تا آب شوند. سپس کناربگذارید.
5. برای تهیه کاستارد، در مخلوطکن، تخممرغ، شیر، نمک، فلفل و جوزهندی را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
6. کاستارد را روی مواد داخل قالب بریزید. در انتها، اسلایس های گلابی را روی کیش بچینید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی شود. آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس قالب کمربندی را باز کنید و کیش را در ظرف دلخواه بگذارید. در صورت تمایل، روی آن بلوچیز رنده شده بریزید و با برگ مریمگلی تزئین کنید.
خمیر پای
مواد لازم
- 2 پیمانه آرد کامل
- یک قاشق چایخوری نمک
- 8 قاشق غذاخوری کره سرد و خرد شده
- یک عدد تخممرغ درشت و همزده
- ¼ پیمانه آب سرد
طرز تهیه
۱. در کاسه غذاساز، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به شکل گلولههای ریز در بیاید.
۲. در یک کاسه کوچک، تخممرغ و آب را با هم مخلوط کنید. آنها رادرون غذاساز روی مخلوط آرد بریزید و کلید پالس دستگاه را چند بار بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. مخلوط را روی کیسه پلاستیکی بگذارید و با دست ورز دهید تا کاملا یکدست و نرم شود. سپس به صورت دیسک شکل دهید و درون کیسه پلاستیکی به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
۳. خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید و درون قالب کمربندی بگذارید.
ارسال نظر